Jeg har lige lavet en hindbærfromage efter en gammel opskrift jeg fandt i en kogebog fra 1932,
Den smager himmelsk og er utrolig nem og hurtig at lave .:
300 gr. hindbær drysses med sukker ca. 100 gram og står og trækker en times tid .
6 blade husblas stilles til udblødning . 1/4 dl. vand bringes i kog og heri hældes de sukrede hindbær.
De sukrede hindbær koges i vandet et par minutter og derefter tages de udblødte husblas deri og opsmeltes . Frugten og husblassen tages af kogepladen til afkøling.
1/4 ltr. piskepløde piskes stift . 3 æggehvider piskes stive.
Når frugten er afkølet vendes de piskede hvidder og piskefløden deri og røres et par minutter inden den omhældes enten til glasskål eller portionsglas. Stilles derefter til afkøling en 1/2 times tid .til fromagen bliver stiv kan evt pyntes med hele hindbær eller makroner og fllødeskum. dessert      opskrift      nem dessert      lækker dessert     


Om aNyhed  •  Stem Knapper  •  Knap Generator  •  Avanceret søgning  •  RSS Feeds  •  FAQ  •  Google+  •  ^ Til Toppen
Drives af Koala Designs | Danske Hjemmesider | Blog Indeks