ClausHeinrich avatar

Toolbar på aNyhed

Tester en ny toolbar på aNyhed.dk – den skulle gerne fremtræde i bunden af siden og give forskellige muligheder.
En sådan toolbar kan nemt og gratis laves via http://wibiya.com/

Er det noget værd eller vil du helst være foruden? Kunne fx. indstille den til kun at blive vist til gæster og ikke når man er logget ind.

ClausHeinrich avatar

Se tilbage i tiden – Gamle nyheder til de nostalgiske

Jeg har lavet en opdatering her på den sene nattetime på aNyhed.

Du kan nu sortere på de helt gamle nyheder vi har haft igennem tiden på en lidt nemmere måde. I den normale sorteringsbjælke har jeg tilføjet 2 nye faner 2008 og 2009. Ved at bruge disse vil du udelukkende kigge på nyheder fra de år.

Dette kan gøres både under forside/seneste og under alle kategorierne hver for sig.

Enjoy

ClausHeinrich avatar

Modtag e-mail hvis der kommenteres på din nyhed

En længe ventet (re)-opdatering er endelig lavet. Man kan nu igen vælge om man vil modtage en e-mail notifikation når der skrives kommentarer på selve aNyhed til ens egne nyheder.

Du vil have muligheden ved selve tilmeldingen af nye nyheder (nede i bunden), men du kan også editere dine gamle nyheder og rette til/fra som du lyster.
For at rette de gamle nyheder, skal du blot klikke på Editer linket du kan finde under selve din nyhed.

Test det ud og som altid kan fejl, ris, ros og andet meldes her i kommentarerne.

Yderligere updates:

 • Fandt ud af at den gamle FAQ ikke var blevet overført sidste gang jeg skiftede designet ud på aNyhed. Den er nu blevet aktiveret igen.
 • Der kan nu linkes til Twitter profil fra ens egen profilside på aNyhed.
 • Har gjort det tydeligere at tilføje/fjerne venner fra sin egen profil.
 • Bloggen er opdateret med Dofollow plugin, Få e-mail ved ny kommentar, TweetMeme, CommentLuv, designet tilrettet, avatar indført, seneste kommentarer i højre top
ClausHeinrich avatar

Nye funktioner: Status opdatering ala Twitter på din profil

aNyhed.dk er i dag blevet opdateret med en ny funktionalitet – Det er nu muligt at skrive status beskeder under sin profil, følge sine venners status opdateringer og måske også skabe lidt snak på kryds og tværs.

(mere…)

ClausHeinrich avatar

Twitter søgning via aNyhed

Mindre opdatering. Tilføjelse af en side hvor der direkte fra aNyhed kan søges på Twitter.

Ikke fordi jeg forventer det store brug af den, men nu har man chancen for lige at slå noget op på twitter uden at skulle forlade aNyhed. Overvejer lige om jeg kan integrere det på en anden måde hvor den måske er til mere nytte.

Forslag, forbedringer eller andet – så skriver du blot en kommentar..

ClausHeinrich avatar

Youtube profil ved din aNyhed profil

Oplysning: Fremover vil jeg skrive de små status opdateringer her på bloggen, ligegyldigt hvor store eller små de er. På den måde kan du altid komme herind og finde de seneste tiltag på aNyhed.
Nyhederne sendes derefter videre til bla. aNyhed Twitter profilen.

Youtube profil opdatering.
Alle brugere kan nu via deres aNyhed profil indtaste et evt. Youtube brugernavn. De brugere der benytter denne funktion, vil vise deres Youtube videoer i bunden af deres aNyhed profil.

Der bruges Google Gadget pt. til at fremvise videoer – dette ændre jeg måske senere til noget bedre.

Guide til at tilføje din Youtube profil:

 1. Log ind på aNyhed
 2. Gå til din Profil via link i højre top
 3. Tryk på knappen Skift Indstillinger
 4. Indtast dit Youtube brugernavn i det rigtige felt
 5. Tryk Gem profil

Herefter burde du i bunden af din aNyhed profil nu vise de videoer du har på Youtube.

Se et eksempel på brug:

ClausHeinrich avatar

September opdatering af aNyhed

Jeg har nu også fået det meste af bloggen her til at blive en del af det nye aNyhed design. Og jeg har snuppet opdateringslisten fra nyheden omkring opdateringen på selve aNyhed.dk og flyttet den hertil, da jeg har nogle bedre muligheder her for at holde indlægget pænt og opdateret. Desuden er det bloggens primære opgave at være stedet jeg kan informere om opdateringer, afstemninger mv.

(mere…)

ClausHeinrich avatar

Lille opdatering – Adsense Reklamer

Jeg har tilføjet et enkelt reklame banner på aNyhed.dk under hver historie, men det kan kun ses af gæster der ikke er logget ind. 
Jeg har et par bevæggrunde for dette.

Udover den sædvanlige svale omkring det kan hjælpe på udgiften til server hosting, vil det måske også give lidt til yderligere markedsføring af aNyhed.dk og ikke mindst lidt i egen kasse – derved give endnu mere incitament til at udvikle aNyhed.dk nu og i fremtiden.

Men jeg har også nogle strategiske planer med disse annoncer, hvor jeg tror og håber på at endnu flere af vores gæster vil oprette en bruger for at undgå annoncerne, netop fordi aNyhed.dk vil være reklamefri for alle vores faste brugere. (Dette vil jeg fremhæve for gæsterne).

Og ved at få flere gæster til at registrerer sig, vil der også opstå endnu mere liv på siden i form af stemmer og tilmelding af nyheder/historier, vi evt. ikke ville have modtaget.

Så håber i kan forstå mit valg og lad mig gerne høre ris / ros omkring dette.

ClausHeinrich avatar

Mindre opdateringer til aNyhed.dk

Blot lige en kort information om nogle opdateringer der er lavet de seneste dage på aNyhed.dk

 • aNyhed består af rigtig mange sider og jeg har i noget tid haft duplicate content problemer på bla. mine kategorier og mange undersider. Det burde nu være rettet over hele siden. Det har været en stor omgang, men Google Webmastertools er glædeligvis en stor hjælp til at identificerer og rette sådanne problemer. (Google har ikke været min bedste ven på aNyhed.dk den senere tid – så håber dette hjælper)
 • Databasen er blevet super tunet. Der har været nogle småproblemer med databasen byggede sig større og større hvor den egentlig ikke burde gøre det. Tidligere har jeg blot ordnet dette manuelt ved at flushe de aktuelle tabeller med jævne mellemrum. Men nu har jeg fået sat en prop i hullet.
  Dette vil generelt betyde alle sider vi loade hurtigere da der er minimeret skrivninger til databasen. Samt brugersiderne er hurtigere da disse ekstra data ikke længere indlæses.
 • Hele min .htaccess fil er blevet opdateret og fungerer nu rigtig godt. Retter også tidligere duplicate content problemer og 404 sider.
 • Sitemaps er droppet helt igen, på trods af de var 100% korrekte så har jeg stor mistro til Googles håndtering af dem.
 • Hx tags er rettet til så de er mere fornuftige. (De ændrede sig da jeg skifte design sidst og havde glemt at rette dem til)

Tror det var det for denne lille update

Opdatering d. 4 december.
Dejligt, ser ud til at aNyhed.dk er taget til nåde af Google fra i dag. Alle de mange rettelser tager effekt nu og vi er igen langt fremme i søgningerne på de mange gode nyheder og historier i indsender. Skønt når en plan lykkedes!

ClausHeinrich avatar

Email notifikation ved kommentarer

Jeg fik et forslag fra Jarlskov i går omkring muligheden for at få en email når ens egne ting blev kommenterer på aNyhed.dk

Syntes selv det er en glimrende ide og har hele dagen arbejdet på en mulig løsning.
Når man nu tilmelder en nyhed/historier til aNyhed.dk vil du have en checkboks med mulighed for at modtage emails ved kommentarer. Checker du denne, vil du modtage en email hver gang dit indlæg kommenteres. I denne email vil du få oplyst emnet, selve kommentaren og et link til din nyhed.

Jeg har allerede lavet afmeldingsfunktionen så du kan stoppe med at modtage emails, men den virker ikke lige 100% endnu – Dette vil selvfølgelig blive fikset :)
Til orientering vil man kunne afmelde sig denne email ved at besøge “admin links” funktionen du har ved egne nyheder. (Indtil jeg har dette fikset kan du maile mig eller skrive en kommentar hvis du vil afmeldes – sorry)

Næste opdatering af denne email funktion vil jeg også forsøge at lave det sådan at alle dem der kommenterer en nyhed skal have mulighed for at modtage en email hvis der kommer yderligere kommentarer. Dog skal denne første udgave lige virke helt perfekt før jeg går videre.

Skriv gerne en kommentar her om det virker som det skal – jeg er altid utryg når det kommer til automatisk udsending af emails :)

Næste side

Om aNyhed  •  Stem Knapper  •  Knap Generator  •  Avanceret søgning  •  RSS Feeds  •  FAQ  •  Blog  •  ^ Til Toppen
Drives af Koala Designs | Danske Hjemmesider | Blog Indeks