ClausHeinrich avatar

Design din aNyhed knap online

Det startede med en opdatering af aNyhed knappen så i kunne vælge jeres egne farver, kort efter kom der en ny opdatering hvor knappen kunne køre igennem en iframe for bedre ydeevne og sikkerhed.

Nu har jeg kogt de 2 opdateringer ned i en 3. som består af en automatisk kodegenerator hvor du nemt kan sammensætte din knap og farver online og med et enkelt klik generer både et preview af resultatet samt koden du skal bruge på til indsættelse på din blog.

Du vælger først en af knapperne du vil benytte og kan derefter klikke på det gule link for link farverne, hvor du vil få en farve palette op. Vælg din ønsket farve både for det normale link, og den farve linket får når du har musen hen over knappen.
Klik derefter på “Lav Knappen” og voila – Et preview af din knap laves og HTML koden til knappen udskrives nederst. Er du tilfreds med resultatet kopierer du koden over på din egen blog.

knap generator

Gå til aNyhed Knap Generatoren og meld gerne tilbage hvis i skulle opleve bøvl.

Jeg har lavet denne funktion så det er forholdsvis nemt for mig at tilføje nye knap designs i fremtiden. Lad mig evt. høre fra jer hvis i har ønsker eller forslag til knap typer i godt kunne bruge.

9 kommentarer til “Design din aNyhed knap online”

 1. Martin siger:

  Er det kun mig der har problemer med denne? Hos mig vises en tom frame i Firefox, og i IE7 er URLS undefined i anyhedknappen.

 2. Hmm, nej der er sku noget galt med den. Sidder selv og tester nu og oplever det samme.
  Jeg har lige en masse på programmet de næste par dage, men skal nok kigge på den og se om jeg kan løse problemet.

  Den “gamle” knap har kørt godt siden serverskiftet og den kan du evt. vælge hvis du skulle ønske, indtil iframe versionen er fikset
  http://www.anyhed.dk/blog/opdateringer/opdatering-af-de-avanceret-anyhed-knapper-29.html

  Der kan du også selv vælge farver.

 3. Martin siger:

  Ok, oplevede lige et par sider den anden dag som brugte JS implementeringen som var umådelige langsomme over et par timer….
  Så venter gerne :-) på iframe udgaven

 4. Fair nok Martin :)
  Jeg har arbejdet med knappen og tror jeg har en løsning som nu virker.
  Prøv at lave en ny knap i generatoren ( http://www.anyhed.dk/static/anyhed-knap-generator ) og læs lige nyheden jeg har skrevet nedenunder den.
  Da du bruger dit eget blogscript, skal du bruge en anden måde at indsætte url i koden end normale wordpress blogs.

 5. […] blev af Martin gjort opmærksom på at iframe versionen af stem knappen havde en fejl. Ved ikke om i andre også har oplevet samme fejl eller folk generelt bare har holdt sig til den […]

 6. martin olsen siger:

  Hej

  Jeg vil gerne lægge sådan en stemmeknap fra anyhed ind på min blog. Men er ikke den store haj.

  Kan nogen fortælle mig hvordan jeg gør det? Jeg har bloggen liggende på wordpress.com som subdomæne. Jeg bruger internet explore.

 7. @Martin: Noget siger mig at det ikke er muligt på wordpress.com – men jeg er svar skyldig da jeg ikke har brugt deres system i årevis.
  Håber der er andre der ved mere om det.?

 8. John Bakken siger:

  Hej Claus

  På min blogindlæg – http://johnbakken.dk/10-forskellige-typer-blogindl%C3%A6g – bruger jeg et plugin der hedder sharebar som sætter en “del” bar ude i venstre side af hvert indlæg, kan jeg sætte en Anyhed knap ind der på en måde?

  Med venlig hilsen John Bakken

 9. Louise Lamberth siger:

  Der er flere ratingplugins til WordPress, jeg har selv testet bl.a. Yet Another Star Rating på https://tekstfokus.dk
  Det virker udmærket.

Skriv et svar

CommentLuv badge

Om aNyhed  •  Stem Knapper  •  Knap Generator  •  Avanceret søgning  •  RSS Feeds  •  FAQ  •  Blog  •  ^ Til Toppen
Drives af Koala Designs | Danske Hjemmesider | Blog Indeks