ClausHeinrich avatar

Email notifikation ved kommentarer

Jeg fik et forslag fra Jarlskov i går omkring muligheden for at få en email når ens egne ting blev kommenterer på aNyhed.dk

Syntes selv det er en glimrende ide og har hele dagen arbejdet på en mulig løsning.
Når man nu tilmelder en nyhed/historier til aNyhed.dk vil du have en checkboks med mulighed for at modtage emails ved kommentarer. Checker du denne, vil du modtage en email hver gang dit indlæg kommenteres. I denne email vil du få oplyst emnet, selve kommentaren og et link til din nyhed.

Jeg har allerede lavet afmeldingsfunktionen så du kan stoppe med at modtage emails, men den virker ikke lige 100% endnu – Dette vil selvfølgelig blive fikset :)
Til orientering vil man kunne afmelde sig denne email ved at besøge “admin links” funktionen du har ved egne nyheder. (Indtil jeg har dette fikset kan du maile mig eller skrive en kommentar hvis du vil afmeldes – sorry)

Næste opdatering af denne email funktion vil jeg også forsøge at lave det sådan at alle dem der kommenterer en nyhed skal have mulighed for at modtage en email hvis der kommer yderligere kommentarer. Dog skal denne første udgave lige virke helt perfekt før jeg går videre.

Skriv gerne en kommentar her om det virker som det skal – jeg er altid utryg når det kommer til automatisk udsending af emails :)

6 kommentarer til “Email notifikation ved kommentarer”

 1. Lars Bachmann siger:

  Hej Claus
  God ide med sådan en funktion… Thumbs up :)

 2. Jan siger:

  Jeg syntes det er er fantastisk god idé. Har bare ikke villet foreslå det, fordi du er en travl herre med at lave nyttige ting for os brugere.

  I øvrigt er jeg lidt skuffet over, at der ikke var større opbakning om at støtte dig i dit arbejde.

 3. Jarlskov siger:

  Det er lækkert at vide at der bliver lyttet til brugerne. Fedt at jeg kunne se at du var i gang med at implementere funktionen, inden jeg fik læst dit svar.

 4. Lyder godt. Håber i finder den brugbar fremover. Og meld lige ind her hvis i oplever noget bøvl med den. Disse automatiske mails i et flerbrugersystem er altid lidt kringlet.

  @Jan: Heh, du er altid meget velkommen til at komme med forslag. Jeg er meget lydhør og venter bare på i kommer med noget til mig. Det er ikke alle forslag jeg lige kan implementerer med det samme, men kan så gå og gruble lidt over hvordan det kan løses ved senere opdateringer af siden.
  Mht. donation/støtte må jeg sige at jeg er overrasket over at der faktisk var nogle der ville hive muldvarpeskindet frem og sende mig penge på den måde – og det varmer utrolig meget at blive bekræftet af jer – i har min dybe tak og vil forsøge at leve op til det.

 5. God feature!
  Når du går i gang med anden runde – den med at andre også kan abonnere på svar, så husk også at åbne mulighed for det uden at man behøver at kommentere selv. Altså at man kan sætte overvågning på ligesom fx på amino.

 6. Hej Anders, et forsinket Yes! :) Bliver nok her i starten af det nye år, men det er absolut min plan at lave det som du beskriver.

Skriv et svar

CommentLuv badge


Om aNyhed  •  Stem Knapper  •  Knap Generator  •  Avanceret søgning  •  RSS Feeds  •  FAQ  •  Blog  •  ^ Til Toppen
Drives af Koala Designs | Danske Hjemmesider | Blog Indeks