ClausHeinrich avatar

Lille opdatering – Adsense Reklamer

Jeg har tilføjet et enkelt reklame banner på aNyhed.dk under hver historie, men det kan kun ses af gæster der ikke er logget ind. 
Jeg har et par bevæggrunde for dette.

Udover den sædvanlige svale omkring det kan hjælpe på udgiften til server hosting, vil det måske også give lidt til yderligere markedsføring af aNyhed.dk og ikke mindst lidt i egen kasse – derved give endnu mere incitament til at udvikle aNyhed.dk nu og i fremtiden.

Men jeg har også nogle strategiske planer med disse annoncer, hvor jeg tror og håber på at endnu flere af vores gæster vil oprette en bruger for at undgå annoncerne, netop fordi aNyhed.dk vil være reklamefri for alle vores faste brugere. (Dette vil jeg fremhæve for gæsterne).

Og ved at få flere gæster til at registrerer sig, vil der også opstå endnu mere liv på siden i form af stemmer og tilmelding af nyheder/historier, vi evt. ikke ville have modtaget.

Så håber i kan forstå mit valg og lad mig gerne høre ris / ros omkring dette.

7 kommentarer til “Lille opdatering – Adsense Reklamer”

 1. Fint initiativ. Personligt ville jeg nu synes, at det var fint, hvis du viste reklamer til alle. Men det er et forsøg værd at bruge det som selling point til at oprette sig som bruger.

 2. Jeg kan næsten garanterer at der alligvel ikke vil blive klikket på annoncer fra de faste brugere (er i hvert fald min erfaring fra andre sites jeg har) – så vil jeg hellere have at de faste brugere skal have det godt og reklamefrit på siden.

  Dette kan godt ændre sig i fremtiden, men for nu syntes jeg det er bedst sådan her.
  Og tak for opbakningen :)

 3. Og kan se at vi fik 7 nye brugere i går – det er bedre end gennemsnittet – Tror det virker lidt efter hensigten :)

 4. Lars Bachmann siger:

  Jeg syntes det er en rigtig god ide. En god måde at få flere registrede brugere på.

 5. John siger:

  Registreret eller ej. Det generer ikke mig at der er Adsense-reklamer. Men du har jo altid været go’ til at spare på dem :)

 6. Vadskær siger:

  Også fint med mig.. Jeg surfer som regel med AdBlock Plus aktiveret, så jeg opdager det alligevel ikke. Og så synes jeg, at det er helt fair, at der bliver lidt til din børneopsparing, når nu det er dig der arbejder på siden og opretholder det høje serviceniveau.

Skriv et svar

CommentLuv badge


Om aNyhed  •  Stem Knapper  •  Knap Generator  •  Avanceret søgning  •  RSS Feeds  •  FAQ  •  Blog  •  ^ Til Toppen
Drives af Koala Designs | Danske Hjemmesider | Blog Indeks