ClausHeinrich avatar

Ny udgave af aNyhed knappen klar til test

Jeg har arbejdet på at forbedre aNyhed knappen så den ikke kan påvirke brugernes website med lange svartider, hvis uheldet skulle være ude og aNyhed serveren gik ned igen.

En ting er at aNyhed er blevet rykket til en langt bedre server med forbedret oppetid, men nedbrud kan ske for selv de bedste i denne verden, så det er bedre at være forberedt før ulykken sker.

Efter forslag fra Grosen Friis i kommentarerne på Thomas Rosenstands blog omkring sidste nedbrud, har jeg banket en løsning sammen som i hvert fald virker i de test jeg har forsøgt mig med.
Knappen vil kører igennem en iframe der vil afhjælpe dette problem. Knappen kommer simpelthen bare frem nu når den er klar, uafhængigt af din side.

Desuden har jeg gjort koden du skal bruge endnu simplere da du ikke længere behøver at specificerer din URL som tidligere. Dog har jeg gjort det muligt at du kan sende en specifik URL med over til scriptet hvis du skulle ønske det i specielle tilfælde, men som standard behøves det ikke.
Du kan også skifte farver på teksten i knappen via variabler for at få den til at passe bedre ind i dit nuværende design.

Denne version mister dog den funktionalitet at man ikke kan vise knappen på sin oversigts side (fx forsiden) hvor den ned igennem siden viser antal stemmer for samtlige indlæg. Du kan se eksempel på den brug her på aNyhed bloggen http://www.anyhed.dk/blog/ – bemærk hvordan alle indlæg på forsiden har sin egen knap.. Det er desværre slut hvis man vil benytte iframe versionen.
Dog er det mit indtryk at det er de færreste af jer som viser knappen sådan. Størsteparten af jer viser kun knappen på selve indlægget og så vil denne iframe løsning være perfekt.

Bemærk: Disse knapper er forsat i test stadiet, så indsæt kun hvis det er du vil hjælpe med at teste dem. Når jeg er sikker på de virker som de skal, vil jeg opdaterer aNyhed Knap siden med dem.
Men skriv lige i kommentar feltet hvis du benytter den.


Lille Knap:

<iframe scrolling="no" name="aNyhedStemKnap" width="100" frameBorder="0" src="http://www.anyhed.dk/anyhedknap/anyhedstemscript100_20.php?alink=000000&hlink=FF0000" height="20"></iframe>


Stor Knap:

<iframe scrolling="no" name="aNyhedStemKnap" width="54" frameBorder="0" src="http://www.anyhed.dk/anyhedknap/anyhedstemscript54_71.php?alink=000000&hlink=FF0000" height="71"></iframe>

Du kan via alink og hlink specificerer de farver du vil benytte til teksten. Find farve koder her.
Skulle du ønske at sende en URL med som knappen skal benytte kan det gøres via &minurl=http://dinside.dk – Du skal blot indsætte det i strengen sådan her:
?alink=000000&hlink=FF0000&minurl=http://dinside.dk

Fejl, oplevelser, ris, ros og andet relevant – smid en kommentar. Jeg arbejder videre med knappen de næste par dage til den er i skabet.

1 kommentar til “Ny udgave af aNyhed knappen klar til test”

  1. […] Det startede med en opdatering af aNyhed knappen så i kunne vælge jeres egne farver, kort efter kom der en ny opdatering hvor knappen kunne køre igennem en iframe for bedre ydeevne og sikkerhed. […]

Skriv et svar

CommentLuv badge

Om aNyhed  •  Stem Knapper  •  Knap Generator  •  Avanceret søgning  •  RSS Feeds  •  FAQ  •  Blog  •  ^ Til Toppen
Drives af Koala Designs | Danske Hjemmesider | Blog Indeks