ClausHeinrich avatar

Opdaterings planer og ideer for aNyhed.dk

Siden designskiftet på aNyhed.dk har jeg nedfældet forskellige ideer og planer for siden. Nogle af disse vil jeg lige vende med jer aktive brugere af siden, for at sikre tiden bliver brugt bedst muligt.
Kom gerne med din mening om de enkelte punkter

Lige til at starte med vil jeg meddele at jeg har fundet nogle uhensigtsmæssigheder med den nye designtemplate på SEO fronten. Det har Google så også fundet ud af og det vil være en ting jeg får rettet i næste uge når jeg får en ny router og dermed adgang til min normale arbejds PC igen.
Dette vil være med til at sætte lidt mere fut i Google trafikken som pt. er lav.

Nu til de forskellige ideer:

 • Skal vi indfører Gravatar som standard eller valgmuligt på jeres profil side? Det er måske lidt tosset at have en selvstændig Avatar funktion når Gravatar er så udbredt?
 • Antal stemmer er fjernet fra menuen i højre side. Vil i godt have dem tilbage så man kan se antal stemmer de seneste boblere og populære indlæg har?
 • Seneste profilbesøg har jeg fjernet igen. Der er ressourceproblemer med denne funktion og den har sløvet hele siden en del.
 • Karma beregningen er stadig ret svær for mig at opsætte så den er sigende og fair. Er karma noget nogen bruger eller ser en værdi i?
 • Video embedding: Ser nogen en ide i at kunne embedde videoer i jeres indlæg?
 • Søgefunktionen på siden viser ældste indlæg først. Skal vi vende dem om så vi ser de nyeste i stedet?
 • Tags i menuen.. Bruger nogen dem eller kan vi fjerne den tag cloud helt?
 • Udvikling af aNyhed.dk Widget er igang. Men hvordan skal den konkret fungerer? Kom med dine ideer.

Desuden vil jeg igen minde jer om at benytte Spam funktionen på de indlæg i ikke syntes hører hjemme på aNyhed.dk – Husk det er jer der har magten. Jeg får nogle meldinger fra jer om at jeg burde fjerne indlæg som grænser til spam, men jeg vil gerne have at det er vores community der tager stilling til disse indlæg. (Jeg fjernet altid de værste selv)
Spam funktionen er ret smart og laver en automatisk udregning ved spam stemmer kontra positive stemmer. Ved en bestemt % del af spam indberetninger fjernes et indlæg automatisk.

Nok for mig nu. Jeg undskylder for stavefejl mv. da dette indlæg er skrevet med lynets hast.

3 kommentarer til “Opdaterings planer og ideer for aNyhed.dk”

 1. Jarlskov siger:

  Hey

  Jeg ved ikke om dette er det rigtige sted at fremlægge forslag, men jeg synes det kunne være rigtig lækkert hvis man på en eller anden måde kunne følge med i de kommentarer der kom til ens egne ting.
  Dvs. kommentarer til de artikler du har lagt på anyhed og/eller kommentarer i de “tråde” hvor du selv har kommenteret. Jeg synes det er et roderi når jeg skal sidde og bladre igennem for at se om der er nogle kommentarer jeg bør læse :-)

 2. Du har et overblik inde under din profil hvor du kan se alle de ting du selv har tilmeldt, de ting du har kommenterer mv.
  Fx. har du kommenteret på disse:
  http://www.anyhed.dk/user/view/commented/login/jarlen

  Men du tænker nok på noget email halløjsa. Nu er systemet ikke som en blog hvor jeg lige kan aktiverer et plugin og voila så får man mails :) Men vil tænke over en løsning på dette.
  Tak for forslag.

 3. […] fik et forslag fra Jarlskov i går omkring muligheden for at få en email når ens egne ting blev kommenterer på […]

Skriv et svar

CommentLuv badge


Om aNyhed  •  Stem Knapper  •  Knap Generator  •  Avanceret søgning  •  RSS Feeds  •  FAQ  •  Blog  •  ^ Til Toppen
Drives af Koala Designs | Danske Hjemmesider | Blog Indeks