En god placering på internettes søgemaskiner er et ønske hos enhver online-forretning. Den bedste måde at komme længere op i søgehierarkiet på er ved at have mange backlinks, der vejer tungt i søgemaskinernes vægt-udregning.

Vi tilsigter at blive en af de tunge sider på markedet, hvormed vores links vil veje tungt hos søgemaskinerne.

Vi tilbyder jeres firma at listes på vores site: AnmelderBasen.dk med en anmeldelse af et eller flere af jeres produkter. En anmeldelse som I leverer til os.

Anmelderbasen.dk fungerer ved at opliste anmeldelser for forskellige produkter. Dette gør vi som en service for kunder, der leder efter oplysninger om de produkter de ønsker. Samtidig er dette en service for forhandlere, der ønsker at markedsføre deres produkter. Balancen mellem ærlighed og grådighed hos forhandlerne, vil vise sig i oprigtigheden i de anmeldelser vi modtager. Dermed er det nemt for kunden at sortere uærlige forhandlere fra.

Hvad angår anmeldere der indsender anmeldelser, så har vi tiltro til at en anmelder der lægger sit navn til en anmeldelse, er oprigtig.

Vi oplister disse anmeldelser uden at have indsigt i de enkelte produkter og uden at kende til anmelderen eller forhandleren.

Vi fralægger os ethvert ansvar for misvisende eller forkert information vedr. disse produkter.

Vi tilbyder jer denne service ganske GRATIS.

Vi står for SEO optimering af jeres anmeldelse, samt søgeordsoptimering, således at jeres produkter ”rankes” hos de forskellige søgemaskiner.

Der er ingen skjulte hager eller fælder. Ganske enkelt er det GRATIS SEO for jeres firma og produkt.

Indsend jeres anmeldelse med billeder eller video til os og vi opsætter den på AnmelderBasen.dk

Husk at jo mere oprigtig anmeldelsen er, jo mere troværdig virker firmaet over for kunden.

Med venlig hilsen

AnmelderBasen.dk seo      online marketing      produkt anmeldelse      reklame     Om aNyhed  •  Stem Knapper  •  Knap Generator  •  Avanceret søgning  •  RSS Feeds  •  FAQ  •  ^ Til Toppen
Drives af Koala Designs | Danske Hjemmesider | Blog Indeks