''NYHED fra WoodSupply.dk (April)''

IndieCompany DK er en ny dansk møbelvirksomhed, der har fokus på industrielt design og genbrugsmaterialer. Ambitionen er et bringe det rå og industrielle design ud til et bredere marked.

Startskuddet til en ny dansk møbelvirksomhed IndieCompany DK lød tilbage i 2012, hvor Alen, Elma og Alma Hrustic tog skridtet og rettede fokus mod at skabe industrielle designmøbler med en tilføjelse af et mere moderne og clean touch, men hvor det rå og naturlige bevares. I januar 2014 præsenterede webshoppen Indie Living en del af virksomhedens udvalg for private kunder. I februar 2014 blev den officielle webside for IndieCompany DK offentlig tilgængelig i en beta version. Det førte til en stærk efterspørgsel af virksomhedens produkter, og allerede tre måneder efter lanceringen af webshoppen er IndieCompany DK igang med fremstille nye møbler til sortimentet.

Ambitionen er genbrug
For at opfylde ambitionen om at skabe rå møbler med et naturligt look blev det besluttet at anvende kvalitetsgenbrugsmaterialer i form af teaktræ, mangotræ og støbejern i langt størstedelen af virksomhedens møbler. I dag består 80% af produkterne af genbrugsmaterialer mens nye materialer i form af sesamtræ står for de resterende 20%.

Med dette fokus på genbrugsmaterialer og det industrielle håber virksomheden at bringe anderledes og flotte design-møbler ud til de store masser.

- Vi prøver på at skabe et anderledes design af møbler, end dem man ellers ser til hverdag. Det er møbler som er superlækre, funktionelle, nytænkende og som samtidig er skabt af flotte genbrugsmaterialer af bedste kvalitet. Det er møbler med omtanke for mennesker og miljø. Vores produkter ligger i den lidt rå ende men i en stilren design, og det gør dem kun endnu mere personlige, siger Alen Hrustic, CEO.

Stor efterspørgsel
Bag virksomheden står søskendeflokken Alen, Elma og Alma Hrustic med samarbejdspartnere i Østrig. Virksomhedens produktion & design er styret at et team med årelang erfaring inden for møbelproduktion og design af Rustik- og Factory designmøbler.

I øjeblikket arbejder IndieCompany DK på at imødegå den store efterspørgsel på blandt andet tvbænke ved at introducere to nye typer til flokken samtiddig med at der er nye spiseborde på tegnebrættet til forventet lancering i juli/august.

Virksomheden har allerede modtaget forhandlerordrer og har haft til Norge og Østrig.

Reff .Wood-supply.dk
http://www.wood-supply.dk/article/view/127602/ny_dansk_mobelproduktion_pa_genbrugstrae#.VCU1xBbRhQ0 møbler      tv      borde      bæredygtighed     Om aNyhed  •  Stem Knapper  •  Knap Generator  •  Avanceret søgning  •  RSS Feeds  •  FAQ  •  ^ Til Toppen
Drives af Koala Designs | Danske Hjemmesider | Blog Indeks