Rasmus Winther har Diabetes, og cykler for projektet ”Racing With Diabetes”.
Formålet med cykelprojektet er at inspirere diabetikere til at sætte høje mål - og nå dem!

Rasmus’ kamp mod 24 timers cykelløb
Cykelprojektet startede for Rasmus Winther i 2014. Han sad en dag og tænkte at han ville op i sadlen igen.
Rasmus har i lang tid har været fascineret af langdistanceløb, og derfor besluttede han sig for at tilmelde sig til Melfar24 – 12 timers løbsklassen, som skulle være hans første mål.

Han gennemførte sit første 12 timers løb i 2015, men det var ikke nok for Rasmus Winther, han ønskede større udfordringer. Derfor tilmeldte han sig 24 timers løbet i 2016 og gennemførte. Rasmus deltager desuden igen i 2017 ved RAAM solo 24 timers klassen.

Ny udfordring venter - 1.600 km. enkeltstart.
Heller ikke denne gang er udfordringen stor nok for Rasmus Winther, han har fået blod på tanden og derfor søger han noget endnu vildere. Det næste store mål er at gennemføre et langdistanceløb på 1.600 km. i Danmark.

”Jeg kunne simpelthen ikke lade være”.

Det næste store mål er ”Race Around Denmark 2018” - et 1600 km langt cykelløb!
Langdistanceløbet bliver også kaldt Nordeuropas hårdeste cykelløb.
”Race Around Denmark” er et løb som starter i Horsens og slutter efter 1.600 km., 10.000 højdemeter og skal gennemføres inden for 4 døgn.
Rasmus Winther deltager selv i solo klassen, hvilket betyder at der forekommer nogle særregler. Disse særregler indebærer bl.a. at han ikke må ligge på hjul af en forankørende. 
Han må heller ikke have mere end en følgebil til at yde den support som der kræves. 
Hvis du tænker du har hørt om dette, så er det fordi regelsættene er de samme som i verdens hårdeste cykelløb; ”Race Across America”.
Motivationen for at hjælpe diabetikere er vejen frem!
Rasmus Winther udtaler, at han simpelthen ikke kan lade være, det bliver en endnu større kamp om at bevise over for andre med diabetes, at hvis man bestemmer sig for noget, så behøver man ikke give op pga. en kronisk sygdom.
Det blev med andre ord en alt for stor mulighed for cykelprojektet ”Racing With Diabetes”.
Støt Rasmus
Rasmus Winther mangler stadig sponsorer til langdistanceløbet, så der er rig mulighed for at blive sponsor for et godt formål.

Læs mere om Rasmus og hans projekt og muligheden for at støtte ham på
https://www.wpro.dk/blog/RacingWithDiabetes/
cykling      cykelløb      sport      diabetes     Om aNyhed  •  Stem Knapper  •  Knap Generator  •  Avanceret søgning  •  RSS Feeds  •  FAQ  •  ^ Til Toppen
Drives af Koala Designs | Danske Hjemmesider | Blog Indeks