En Python tutorial, der især henvender sig til begynder i Python programmring. Python tutorialen giver en kort intro til Pythons syntaks og vigtigste karakteristika. python      tutorial      python tutorial     


Hvem har stemt

Relaterede Links

Kommentarer

        0 
ClausHeinrich ( 4261 dage siden )
ClausHeinrich avatar Rigtig lækker introduktion til Python Niels! Tak for det
        0 
NielsGamborg ( 4261 dage siden )
NielsGamborg avatar Tak ska' du ha' Claus. Håber bare det også det er forståeligt for folk med betydeligt mindre programmeringserfaring end dig.
        0 
ClausHeinrich ( 4261 dage siden )
ClausHeinrich avatar Umiddelbart vil jeg tro det, og du linker videre til nogle gode ressourcer hvor man kan læse meget mere.

Som aktiv amatør-programmør der slet ikke kender Python, er din tutorial rigtig nem at forstå og bygget godt op. En god appetitvækker for en person som mig.

Hvis du vil ramme dem helt uden erfaring kan en ide måske være at et par konkrete eksempler på hvor Python bruges og hvorfor Python er valgt frem for andre objekt-orienteret programmeringssprog. Pythons styrker.

Når jeg får lidt luft i kalenderen skal jeg helt klart afprøve det. (Ikke at jeg vil til at sætte mig ind i Python komplet, men bare lige få en smag af det) :)
        0 
NielsGamborg ( 4261 dage siden )
NielsGamborg avatar Det er nogle gode overvejelser. Har overvejet at skrive en generel "start med programmering-tutorial", mens jeg stadig kan huske, hvordan det er at være helt blank på programmeringsområdet.

En af de helt store overvejelser i den forbindelse er selvfølgelig, hvilket sprog man skal vælge at starte ud med.

Python kunne være et godt valg p.g.a. den simple og overskuelig syntaks, og til tider næsten "pseudo-kode-agtige" tilgang til programmeringen.

Et andet godt bud kunne være JavaScript, da JS helt fra starten kan gøres både meget konkret og brugbart. Desuden er JS simpelt at afvikle i en alm. browser, og allerede enormt udbredt.

Men måske ender jeg med at overveje så meget, at jeg aldrig kommer videre. ;)

Om aNyhed  •  Stem Knapper  •  Knap Generator  •  Avanceret søgning  •  RSS Feeds  •  FAQ  •  ^ Til Toppen
Drives af Koala Designs | Danske Hjemmesider | Blog Indeks