Blebadebukser er en dejlig opfindelse, som gør det let at have selv de bitte små babyer med i svømmehallen. Det smarte ved blebadebukser er, at de holder små uheld inde i bleen – og dermed undgås forurening af vandet i svømmehallen.

Hvor og hvornår bruges blebadebukser?
Blebadebukser bruges typisk til babysvømning. I poolen på sommerferien. I badeland og andre skønne steder hvor der bades såsom ved strand og fjord. Fordelen ved blebadebukser kontra badebleen er, at de ikke bliver så tunge, når vandet trænger ind. Mange syntes det er rart at have en badeponcho til at slå om barnet, når svømmelektionen er forbi og ungerne godt kan være lidt afkølede. Ja, der er endda nogle, som syntes det fungerer rigtig godt med en våddragt, da barnet bedre kan holde varmen, og så er der jo også en vis opdrift i sådan en våddragt – så det er heller ikke helt uvæsentligt, når den lille skal lære at blive tryg i vandet.

Hvilke størrelser kan man få blebadebukser i?
De fleste svømmebleer går fra 0 år til 4 år. Der er en del anerkendte tøjmærker, som producerer blebadebukser blandt andet Imse Vimse, Småfolk, Zunblock og Petit Crabe. De er alle med små søde detaljer og nogle med tryklås i siderne, så der ekstra lette at få af og på.

Blebadebukser til drenge
Mange gange er der små biler, fisk, dinosaurer eller andet som drenge elsker på badebukserne. Mange vælger også at købe badesko, som er skridsikre – de er meget anvendelige på glatte gulve i svømmehallen og i pool områder.

Blebadebukser til piger
Små blomster, prikker og flæser er noget de små piger kan lide, når de skal være klædt på til svømning. Alle Blebadebukserne er selvfølgelig med UPF 50+. Der finde også søde badedragter med blefunktion blandt andet har Småfolk og Playshoes nogle rigtig søde nogle af slagsen

Generelt om blebadebukser
Vidste du at blebadebukser og blebadedragt skal der ikke badeble under. Når bare disse slutter tæt ved benene. Så altid vigtigt at tjekke, at de gør det – ellers kan det fixes med et par sting.
God tur til svømning.

Hilsen Mads smartsunwear.dk svømning      blebadebukser      ferie      børn     Om aNyhed  •  Stem Knapper  •  Knap Generator  •  Avanceret søgning  •  RSS Feeds  •  FAQ  •  ^ Til Toppen
Drives af Koala Designs | Danske Hjemmesider | Blog Indeks