To unge iværksættere går sammen om et nyt koncept, som skal disrupte rekrutteringsbranchen med nyt rekrutteringsværktøj til virksomheders egen rekrutteringsproces.

Som en unik rekrutteringspartner er Shortlit konceptet målrettet nutidens kandidatmarked og fremtidens rekruttering. Shortlist har skåret alt det unødvendige fra og skabt en proces, hvor de bidrager med værdi til deres kunders egen rekruttering, 100% af tiden. Derfor leverer de høj kvalitet til en overkommelig pris, mens de lader vores kunder, om det de er bedst til – at sikre det personlige match.

De traditionelle rekrutteringsbureauer har stadig deres berettigelse ved nogen former for rekruttering, især på topniveau. Situationen for mange virksomheder er dog, at det ofte er virksomhederne og HR selv, der kender deres egen virksomhed og kultur bedst, og dermed også dem, som er i den stærkeste position til selv at sikre kemi og det personlige match. Og det er her, at Shortlist kommer ind i billedet. Med Shortlist kan virksomheder nu få de bedst egnede og højt kvalificerede kandidater – uden at de behøver at afgive ejerskab og ligge hele processen hos et traditionelt rekrutteringsbureau. Noget, som mange efterspørger i nutidens kandidatmarked.

I nutidens jobmarked efterspørger flere og flere virksomheder Shortlist frem for de traditionelle rekrutteringsbureauer, når de skal rekruttere nye medarbejdere - specialister eller ledere.

Jobmarkedet har ændret sig markant de seneste år – det har rekrutteringsbranchen ikke – og HR efterspørger innovative og effektive løsninger, hvor de ikke skal ligge hele processen eksternt, med dyre omkostninger og lange ventetider.
Shortlist er et professionel sourcing værktøj til virksomheders egen rekrutteringsproces. Det gør de ved at afdække markedet for de bedste kandidater, og indlede personlig dialog med målrettede budskaber, som skaber motivation og flytbarhed hos kandidaterne, som derefter indgår direkte i virksomhedens egen rekrutteringsproces.
Fremtidens rekruttering byder på et nyt alternativ til de traditionelle rekrutteringsbureauer – Og her kan Shortlist hjælpe virksomheder og HR i mål med jeres egne rekrutteringer i nutidens kandidatmarked.


rekruttering      sourcing      hr      fremtidens rekrutteringer      job     Om aNyhed  •  Stem Knapper  •  Knap Generator  •  Avanceret søgning  •  RSS Feeds  •  FAQ  •  ^ Til Toppen
Drives af Koala Designs | Danske Hjemmesider | Blog Indeks