Hvad er et lagerhotel egentligt?
Rundt omkring i det danske land er der masser af lagerhoteller, men det har ikke altid været tilfældet. Ofte kommer ønsket om opbevaring af møbler pludseligt, og så er det rart at kunne finde pladsen i nærheden.
Mange skal for eksempel hurtigt bruge opbevaring hvis de bliver skilt eller skal opholde sig i udlandet i en begrænset periode. Andre står i situationer hvor de flytter i en mindre bolig, men mangler plads nu hvor nogle af møblerne ikke kan være i boligen.

Info: CLANN var første sted til opbevaring i Herning, og lagerhotellet har ligget i Gjellerup udenfor Herning siden år 2000.

Opbevaring af møbler i Herning
Ovenstående er typiske tilfælde, hvor CLANN er blevet ringet op og det helt rigtige rum er blevet fundet til lejeren. I Herning er der ikke mange muligheder for opbevaring, så CLANN har fokus på at hjælpe netop herningenserne med at få deres inventar deponeret for en kortere eller længere periode.

Hvad skal jeg holde øje med når jeg vælger at opbevare mine ting på et lagerhotel?
Når dine ting skal opbevares på et lagerhotel i et eller flere opbevaringsrum, så er der nogle få ting du skal være klar over, udover at du altid skal kunne tilgå dine ting:

Opbevaring af brandfarlige/eksplosive væsker er generelt ikke tilladt. Dog vil væsker i fx fryser eller køleskab, forsvarligt emballeret eller drænet for væsker, kunne opbevares.

Prisen på et depotrum er meget forskellig fra by til by, men som hovedregel er det lidt billigere udenfor de store byer. Hos CLANN får du et depotrum til ca. halv pris sammenlignet med et depotrum i fx Aarhus. Altså er der penge at spare når du skal vælge sted.

Sikkerheden skal naturligvis være i orden, så forhør dig ved det enkelte lagerhotel vedrørende tyverisikring og forsikring. Det kan blive en dyr affære, hvis ikke stedet er forsikringsgodkendt.

Indeklimaet er af høj vigtighed da for høj eller lav luftfugtighed kan ødelægge dine ting. Hvis stedet du søger at opbevare dine ting hos, ikke har fx et hygrostatstyret affugtningsanlæg til at holde lagerhotellet ved en konstant luftfugtighed, så er det mest fornuftigt at finde et bedre sted, især hvis dine ting skal opbevares i længere tid.

Et lagerhotel er altså det helt rigtige valg for dig, som mangler lidt ekstra plads i hverdagen, men som gerne vil have hurtig adgang til dine ting når det passer dig.
lagerhotel      depotrum      opbevaring      herning      plads til møbler     Om aNyhed  •  Stem Knapper  •  Knap Generator  •  Avanceret søgning  •  RSS Feeds  •  FAQ  •  ^ Til Toppen
Drives af Koala Designs | Danske Hjemmesider | Blog Indeks