Driver du en restaurant, en pitabar, et pizzeria, en kantine eller noget helt femte? Når man er i en branche, hvor man enten serverer eller sælger mad og drikkevarer til sine kunder, så er det altafgørende, at ens køkkenudstyr fungerer fuldstændig, som det skal.

Når man skal finde det bedste storkøkkenudstyr til ens behov, budget og forretning, så vil de fleste gerne have, at køkkenudstyret er funktionelt, praktisk, budgetvenligt og noget, som får hverdagen i køkkenet til at glide endnu mere.

Hvis du helt specifikt er på udkig efter et industrikøleskab, så kan denne guide forhåbentlig gøre din søgen en smule lettere.Start med at gøre dig overvejelser som:


- Hvor stor en kapacitet skal køleskabet have? Se på hvor meget mad du ca. opbevarer løbende. Vil du desuden have alt maden i ét køleskab, eller skal du opdele maden så forarbejdede fødevarer er i ét køleskab og de resterende i et andet?

- Hvor meget hyldeplads foretrækker du?

- Hvordan er køleskabets lydniveau? Hvis du driver et storkøkken, så gør du nærmest dig selv en tjeneste, hvis udstyret ikke larmer unødvendigt meget.
Skal køleskabet være med hjul, så du får et mere fleksibelt køkken, hvor inventaret lettere kan flyttes?

- Skal fødevarerne låses inde, så du derfor har behov for et industrikøleskab med lås?

- Skal køleskabet være i rustfrit stål, så du dermed også får udstyr, hvor levetiden er længere?

- Ønsker du selvlukkende døre, så du undgår bekymringer omkring, at en åben låge kan forårsage, at maden ikke køles under den temperatur, som den skal?

Ved at forholde dig til disse spørgsmål kommer du et skridt nærmere, hvad dine behov er. Et godt industrikøleskab er langt hen ad vejen også et, som dækker de behov, du har i dagligheden.


Hvordan er kvaliteten af køleskabet?


Gastroudstyr har gjort det let og overskueligt for dig, når du skal finde det bedste storkøkkenudstyr. Ved hver af deres produkter har de tilføjet produktet til enten kategorien: “God”, “Bedre” og “Bedst”. På den måde får du også en indikation af, hvilket niveau og kvalitet produktet er på.


Hvad anbefaler andre?


En god måde at finde ud af, hvordan et produkt fungerer er ved at spørge i sit netværk. Hvad end du tager fat i en kollega, samarbejdspartner eller en ny leverandør, så lav en forespørgsel rundt i din omgangskreds for at høre, hvad deres erfaringer er.

Hvis du eksempelvis allierer dig med Gastroudstyr, så har du rent faktisk muligheden for at få en professionel fagmand ud i din forretning, gratis. Gastroudstyr tilbyder, uforpligtende, at kigge på dit firma og rådgive dig omkring, hvilket industrikøleskab der kunne passe bedst til dig.
storkøkkenudstyr      industrikøleskab      industrikøkken     Om aNyhed  •  Stem Knapper  •  Knap Generator  •  Avanceret søgning  •  RSS Feeds  •  FAQ  •  ^ Til Toppen
Drives af Koala Designs | Danske Hjemmesider | Blog Indeks