Skal du finde en ansvarsbevidst og ansvarsbevidst forsikringsmægler? Udnyt vores fuldstændig gratis forsikringsmægler service 3forsikringstilbud.dk allerede i dag og spar nemt omkring 17%. Her kommer en række eksempler på spørgsmål, som undertiden dukker op ved en forsikringopgave:
- Hvordan ændrer jeg min bilforsikring?
- Kan man få erstatning fra flere selskaber?
- Indeholder en indboforsikring også en rejseforsikring?

Det varer under 10 minutter at indlægge opgaven i onlineskemaet og afsende den til 3forsikringstilbud.dk. 3forsikringstilbud.dk er førende på nettet når du leder efter uimodståelige tilbud på alle former for håndværkerjobs, f.eks. flyttemand, forsikring og tømrer. Der er mange penge at spare på en velegnet og kompetent forsikringsmægler i nærheden af dig.

Medvirkende til de strammere økonomiske forhold fra slutningen af det 20. århundrede har også været den skattemæssige omlægning i medfør af pinsepakken fra 1998. Herved blev realrenteafgiften på afkastet af pensionsopsparingen afskaffet. Realrenteafgiftssatsen aftrappedes nemlig med faldende inflation og faldende nominel rente, således at staten så at sige bar en del af renterisikoen. Ved pinsepakken blev der indført en nominel beskatning af pensionsafkastet, hvorefter pensionsinstitutterne alene bærer renterisikoen. Garantier af den nævnte art er ikke et specielt dansk fænomen, men kendes også fra de fleste andre OECD-lande.

Et særkende for den danske situation har dog været, at der her i landet foregår en særlig beskatning af pensionsopsparingens afkast, ligesom de danske selskaber har afgivet deres garantier på et efter-skat-grundlag. Den nævnte omlægning af beskatning fra realrenteafgift til nominel beskatning skærper som nævnt disse problemer. For fremtidens - nytegnede - pensionsopsparing må der på denne baggrund forudses ændringer i garantisystemet. Dels vil der blive tale om meget lave garantisatser, dels må man antage, at disse vil være tidsbegrænsede, således at de ikke rækker længere, end svarende til hvor længe de kan afdækkes på markedet. forsikring      tilbud      billig      gratis     Om aNyhed  •  Stem Knapper  •  Knap Generator  •  Avanceret søgning  •  RSS Feeds  •  FAQ  •  ^ Til Toppen
Drives af Koala Designs | Danske Hjemmesider | Blog Indeks