Mens skoler og institutioner forfalder på grund af manglende bevillinger, giver Venstre stadigt større tilskud til den kristne kirke. I næste finansår kommer skatteyderne - hvadenten de er medlem af Folkekirken eller ej - til at betale mere til kirken end nogensinde før. kristendom      venstre      finanslov     


Hvem har stemt

Relaterede Links

Kommentarer

        0 
ClausHeinrich ( 3828 dage siden )
ClausHeinrich avatar Er enig i dette. Er ikke en statsopgave at financiere religiøs forkyndelse.
        0 
rosenstand ( 3828 dage siden )
rosenstand avatar Jeg savner efterhånden et parti at stemme på! Jeg er ærkeliberal, og derfor har jeg altid stemt Venstre. Men nu er de gledet så langt mod midten, at jeg næsten ikke kan passe ind der mere. Og DF er udelukket - så hvor går en liberal ærkekapitalist med en indædt skepsis mod enhver religion hen og sætter kryds?
        0 
ClausHeinrich ( 3828 dage siden )
ClausHeinrich avatar Godt spørgsmål Thomas. Er placeret lidt i samme bås.
        0 
wolf ( 3828 dage siden )
wolf avatar Rosenstand: De går tydeligvis til partiet Venstre. Hvis du slår op i sociologibøgerne vil du opdage, at religion og konservatisme følges rigtig godt ad. Religionsstøtte er bestemt ikke midtersøgende adfærd, tværtimod.
        0 
rosenstand ( 3828 dage siden )
rosenstand avatar Næ - det var nu også mere generelt, jeg mente. Jeg er godt klar over, at min klart og stolt bårne højreorientering ikke passer helt godt med, at jeg er absolut ateist. Men hvem siger også, man skal være helt konform? :-)
        0 
Bachmann ( 3828 dage siden )
Bachmann avatar Alternativt så kan du jo stifte dit eget parti? :)

Det kunne jo hedde liberatisterne
        0 
rosenstand ( 3828 dage siden )
rosenstand avatar Jeg skal ikke ind i politik. Dels er jeg for utålmodig og handlingsorienteret, og dels vil jeg ikke arbejde for den løn, en MF'er får. Jeg brokker mig bare som menig i stedet :-)

Om aNyhed  •  Stem Knapper  •  Knap Generator  •  Avanceret søgning  •  RSS Feeds  •  FAQ  •  ^ Til Toppen
Drives af Koala Designs | Danske Hjemmesider | Blog Indeks