Vi lever i terrorfrygtens årti. Alt, hvad der kan ligne en bombe, er derfor en bombe, som bør få os til at frygte Muslimens terrorisme. Her er public service til befolkningens årvågne bombespottere. terrorfrygt     


Hvem har stemt

Kommentarer

        0 
rosenstand ( 3828 dage siden )
rosenstand avatar sætter unægtelig ironien lidt i perspektiv -> http://jp.dk/indland/krimi/article1469445.ece

Citat: Bomben var så kraftigt, at den kunne have dræbt alt inden for 20-25 meter.

"Den kunne have været dødbringende, hvis den var gået af," siger Henrik Svindt, der oplyser, at der er tale om en rørbombe indeholdende sprængstof.

"Vores teori er, at den var rettet mod en bestemt person. Vi kan afvise, at bomben har nogen relation til rockere eller bander," siger han.
        0 
wolf ( 3828 dage siden )
wolf avatar Ja, bortset fra at der er noget, der ikke helt stemmer: Politiet kom hurtigt med udtalelser om farligheden med meters angivelse på sprængningsradius, på trods af at den på det tidspunkt kun var blevet sendt videre til bombebrønd og undersøgelser af, hvad den egentlig var for noget. Den slags vurderinger burde man vel først kunne give, når man havde hittet ud af, hvad skidtet egentlig indeholdt.
        0 
rosenstand ( 3828 dage siden )
rosenstand avatar Bomben BLEV undersøgt, og først efter undersøgelsen udtalte politiet, at det VAR en bombe og hvilke effekter, den kunne have.

Ad hominem betyder alment fatteligt - og jeg tror nu ikke, der er mange, der er i tvivl om dine midler og mål. Jeg angriber ikke - jeg argumenterer. Jeg er ikke hverken venstreorienteret eller troende, og jeg hylder ikke de grumme teorier om kapitalistiske sammensværgelser eller om, at politiet forvansker sandheden.

Til gengæld synes jeg, det er skræmmende, at hylde ironiseren over de stakkels beboeres frygt, da det gik op for dem, at der VAR tale om en bombe. Det synes jeg, er manglende empati og faktisk temmeligt ubehageligt.

Jeg har det fint med at argumentere "ad hominem" - har slet ikke behov for at slynge om mig med akademiske ord, som kun et fåtal forstår. Men hver sin smag...

Jeg tror, at vi skal beslutte, at jeg afholder mig fra at kommentere på dine yderst ubehagelige hints til "nyheder" fremover. Jeg tvivler på, det kan være interessant for ret mange - og det underbygges jo også af det antal stemmer, dine politisk tonede indlæg her på anyhed.dk får.
        0 
wolf ( 3828 dage siden )
wolf avatar Politiet meddelte om torsdagen, at det var en ægte bombe. Om fredagen blev den undersøgt. Det vil jeg betragte som *efter*, Rosenstand.

Jeg har ikke nævnt noget om en kapitalistisk sammensværgelse, og det er velkendt, at politiet jævnligt dækker over sine fejl, hvilket endda ville være ret nemt i lige netop denne sag, hvor en "sammensværgelse" kunne dækkes af to-tre mands enighed.

At begå et "ad hominem"-angreb betyder, at du begår personangreb i stedet for at gå efter bolden, og er et velkendt udtryk blandt net-debattører. Med dette udgangspunkt er jeg yderst tilfreds med, at du ignorerer mine indlæg, ligesom jeg i væsentlig omfang ignorerer dine.
Vis / Gem             -1 
rosenstand ( 4171 dage siden )
Vis / Gem             -1 
wolf ( 4171 dage siden )
Vis / Gem             -1 
rosenstand ( 3828 dage siden )
Vis / Gem             -1 
wolf ( 3828 dage siden )

Om aNyhed  •  Stem Knapper  •  Knap Generator  •  Avanceret søgning  •  RSS Feeds  •  FAQ  •  ^ Til Toppen
Drives af Koala Designs | Danske Hjemmesider | Blog Indeks