SEO-eksperterne kan godt få dig op i søgemaskinerne, men de aner ikke, hvad der tæller for en e-købmand. Læs og bliv klogere, inden du køber SEO-arbejde (der er også lidt guf til SEO'erne) seo      e-handel     


Hvem har stemt

Kommentarer

        1 
vadskaer ( 4397 dage siden )
vadskaer avatar Se i øvrigt en SEO'ers svar her: http://www.blog.concept-i.dk/soegemaskineoptimering-vaerdiloes/
        1 
Guiden ( 4397 dage siden )
Guiden avatar SEO's generelt er måske lidt for meget at postulere, men der er givetvis mange, som kun forkusere på placeringer og ikke konverteringer - hvilket er helt forkert. Godt indspark Vadskær!
        1 
vadskaer ( 4397 dage siden )
vadskaer avatar Jeg synes, det ville være lidt unfair at remse dem op ved navn, så derfor blev det bare til "SEO'ere" (det får også de lidt mere debat-lystne op af stolen). Der udover har jeg jo netop hjulpet dem lidt på vej til fremover at gi' bedre rådgivning.

Men tak i øvrigt.
        0 
rosenstand ( 4725 dage siden )
rosenstand avatar Tja - jeg har samlet lidt her: http://www.blog.concept-i.dk/seo-tjekliste/
        0 
pcheick ( 4397 dage siden )
pcheick avatar ...men der er også mange e-handlere der intet ved om SEO :-) Og man må jo så gå ud fra at der er pænt mange dårlige match derude.
        0 
vadskaer ( 4397 dage siden )
vadskaer avatar Enig, Pål, men forskellen er, at e-købmændene ikke ringer til SEO'erne i tide og utide og forsøger at sælge et ikke-brugbart produkt ;-)
        0 
rosenstand ( 4397 dage siden )
rosenstand avatar Vakse Viggo: Du generaliserer en kende rigeligt, gør du ikke? Fordi en gruppe virksomheder med SEO og/eller SEM som område er slemme til at ringe ud, gør det jo ikke os alle til telefonterrorister :-)

Jeg synes også, at der skal den nuance med, at mange SEO'ere faktisk leverer et godt stykke arbejde ~ trafik af høj kvalitet. Uden den trafik kan du konverteringsoptimere til du bløder fra neglene uden at få noget ud af nogen af dine fire gæster.
        0 
vadskaer ( 4397 dage siden )
vadskaer avatar Jo, det gør jeg, Rosenstand, men det skyldes nok, at jeg p.t. modtager mange henvendelser fra SEO'ere, der vil sælge mig ydelser, jeg på forhånd ved, ikke vil gavne mig. Spild af min tid ;o)

(Er der i øvrigt sket noget i branchen, siden det er det sidste halve år, de er gået amok?).

Jeg ved godt, at der er nogle rigtigt dygtige SEO'ere derude, som i den grad kender til konverteringsoptimering (og jeg tror faktisk, at I vinder kunder på den her debat). Resten må se at læse lidt op på lektien, hvis de skal blive i gamet i længere tid.

Og så er man nødt til at generalisere lidt for at få sådan nogle gamle nogle som dig op af stolen ;-)
        0 
rosenstand ( 4397 dage siden )
rosenstand avatar Gamle? "FNYS!!". Du må vist hellere snart forbi her igen og drikke kaffe - så kan vi lægge arm om det :-)
        0 
wolf ( 4397 dage siden )
wolf avatar Jeg har et forslag til en artikel, som en erfaren SEO kunne skrive:

"Spørgsmål, du bør stille din SEO-konsulent, for at afsløre, om han ved, hvad du snakker om".

Listen kan bestå af efterlysninger af forklaringer på bestemte fagudtryk, velafprøvede metoder, omtrentlig effektivitet af metoder i forhold til hinanden, osv.

En forretningsdrivende kan benytte listen til at vurdere, om SEO-sælgeren i den anden ende af røret er værd at lytte til. Hvis ikke SEO-konsulenten kan svare nogenlunde rigtigt på spørgsmålene, så er det måske værd at sige "det bruger vi ikke her", og se sig om efter en anden.
        0 
vadskaer ( 4397 dage siden )
vadskaer avatar @Wolf - ideen er god nok, men dem, der har brug for sådan en liste, går desværre hverken i gang med at lede efter en sådan eller at Google deres leverandør. Rosenstand kunne nok også skrive en lang liste, der hedder "før du bestiller en ny hjemmeside ved dit web-bureau".

Jeg synes, Rosenstand summer det meget godt op i kommentarerne i min blog. Det ene fungerer ikke uden det andet. Det må være konklusionen - der skal ikke tærskes langhalm på det og de fleste er jo i bund og grund enige - både SEO'ere og e-købmænd.

@Rosenstand - skal lige et smut til London og Paris den næste uge, så kigger jeg forbi til kaffe og løgnehistorier i ConceptPlex.

Om aNyhed  •  Stem Knapper  •  Knap Generator  •  Avanceret søgning  •  RSS Feeds  •  FAQ  •  ^ Til Toppen
Drives af Koala Designs | Danske Hjemmesider | Blog Indeks