Østre Landsret har i dag stadfæstet Fogedrettens kendelse fra den 29. januar, der pålægger internetudbyderen SONOFON (tidligere DMT2) at blokere for deres kunders adgang til hjemmesiden The Pirate Bay. pirate bay      østre landsret      blokering     


Hvem har stemt

Relaterede Links

Kommentarer

        1 
rocKetBrother ( 4200 dage siden )
rocKetBrother avatar Jeg stiller her et stort spørgsmålstegn ved industriens sande hensigter når de siger (bloggens citat):

“De massive krænkelser, der foregår på denne hjemmeside såvel som på mange andre pirattjenester, skader kunstnernes muligheder for at leve af deres produkter. Samtidig lider samfundet et stort kulturtab, fordi producenternes incitament til at investere i nye kunstnere og produkter svækkes.”

Jeg tvivler stærkt på at der er nogen i den industri som varetager kunstnernes interesse. Her handler det ganske elkelt om at varetage sine egne, kommercielle interesser. de har gennem rigtig mange år forsømmt at være “med på vognen”, at udvikle sine produkter paralell med internet-udviklingen, og hyler nu når de ikke har råd til at investere i deres egne udviklinger, som Britney Spears, Robbie Williams, og så mange andre - for så at kalde det for KULTURTAB! Der er ikke mange der får ond af denne branche når de piver højlydt, og som du siger: Lukker de for en enkelt tjeneste/formidler af torrents, dukker der to tre nye op. Godt så!!
        1 
rocKetBrother ( 4200 dage siden )
rocKetBrother avatar Jeg har i øvrig aldrig brugt sider som PiratBay til noget, de allerfleste programmer er til Windows computere. Men lad dette være en advarsel for alle potentielle brugere og downloadere af disse torrents: Jeg downloadede tre vilkårlige Adobe-Programmer fra PirateBay, kun for at undersøge dem for eventuelle Trojans og andet snask: Der var ikke en eneste fil som kunne frikendes for den slags. Man er altså også selv ude efter det når man bruger den slags. Dette er måske også en side man burde se på, inden man beslutter sig for at "spare penge"- og downloade/stjæle dyre programmer. Det er klart at torrents ikke oprindelig er tænkt til at sprede pirater, men til at share store mængder af data. Det er en velkommen måde at distribuere hackede programmer og film på, og det er per definition tyveri. Hvorfor? Fordi brugeren ikke betaler for noget som helst, og fordi han kunne andvende andre medier for at have tilgang til Film, Lyd og Programmer. iTunes er bare en af tjenesterne, koster ca. 80 buck for en hel plade.. Der findes også andre udemærkede sider, uden at skulle downloade noget som helst, bare for at lytte i god kvalitet, igen og igen - gratis: http://grooveshark.com. Der er absolut ingen behov for at anfægte dommen fra i dag, princippet i det er ikke okay, at musikindustrien skal have lov at lege internet-politi for at forsvare sine egne interesser, men på den anden side er downloaderiet heller ikke luperen, vel?
        0 
soundiac ( 4200 dage siden )
soundiac avatar Problemet er også at mange af major selskaberne er alt for stive og konservative. Det har måske også noget at gøre med det faktum, at de - som enhver anden stor virksomhed - er sat under pres af en bestyrelse og/eller aktionærer. Virksomheden skal dermed år for år præstere vækst. Gør de det ikke, er man tvunget til at forklare investorene, bestyrelsen og aktionærene, hvorfor man ikke har vækst. Det nemmeste er, at fortælle at man lider under ekstrem store tab, kun grundet pirateri af musik.

Der sker selvfølgelig en vekselvirkning mellem pirateri og musikindustrien. Musik af ringe kvalitet ønsker folk ikke at købe, derfor downloader de den. Hvad igen betyder at industrien ikke tør at satse på nye heste og producerer musik efter samme opskrift igen og igen.Men man skal passe på at generalisere og sætte alle pladeselskaber i samme skuffe. Der er trods alt selskaber der værner om deres kunstnere og støtter dem. Ligesom der er selskaber der har lært at bruge internettet til deres fordel. Som regel er dette de mindre indie selskaber, eller selveste kunstneren der vælger at tage en anden vej. F.eks. Girl Talk - Hans nyeste plade er udgivet gennem Illegal Art. Man kan selv vælge hvor meget man vil give for pladen. Jo mere du giver, des mere bonus får du oveni. Læs mere: http://www.soundiac.com/?p=33 Industrien bliver nød til at lære at bruge internettet til deres fordel og måske en mindre aggressiv copyright politik. Ethvert tiltag er velkommen også små skridt, f.eks. da EMI valgte at fjerne kopibeskyttelse på deres musik på iTunes. Det koster godt nok 2 kroner ekstra, men det er en start. Løsninger som TDC Play er også et model for fremtiden. Download så meget musik som du vil, via dit abonnement.Musikindustrien skal nok lære at bruge nettet til deres fordel - om ikke andet - if you can’t beat them - join them ;)

Om aNyhed  •  Stem Knapper  •  Knap Generator  •  Avanceret søgning  •  RSS Feeds  •  FAQ  •  ^ Til Toppen
Drives af Koala Designs | Danske Hjemmesider | Blog Indeks