SEO bruges til at fremhæve ønskede links. Men ved at fremhæve bestemte links kan man også dermed skjule uønskede links. En af de største skandaler i nyere tids IT-industri, IT Factory, benyttede en SEO-ekspert til at undgå, at der ville dukke links op, som ville have være meget relevante for firmaets forretningspartnere og kunder - og måske kunne skandalen endda have været afværget i tide. seo      svindel      it factory     


Hvem har stemt

Relaterede Links

Kommentarer

        1 
wolf ( 4152 dage siden )
wolf avatar Riisager: Teknikker, der involverer den metode, som Rosenstand har fortalt, at han bruger, er i følge Wikipedia en af mange black hat-teknikker. Jeg er skam bekendt med, at de mere skumle af slagsen handler om cloaking og redirects.
        1 
wolf ( 4152 dage siden )
wolf avatar Det var en opgave som så mange andre - men jeg er lidt betænkelig ved ComputerWorlds (bedre, enig) artikels forklaring om, at SEO-eksperten endda ligefrem fabrikerede positiv omtale, der linkede til hinanden, for at snyde søgemaskinerne. Den slags er vist ikke helt søgemaskine-etisk.
        1 
wolf ( 4152 dage siden )
wolf avatar Riisager: Se under "Using world-writable pages" på http://en.wikipedia.org/wiki/Black_hat_SEO.
        0 
Riisager ( 4428 dage siden )
Riisager avatar Ak ja - wolf det virker som du kun har en meget lille fornemmelse af hvad blackhat er og kommer til at mikse begreberne sammen totalt.
        0 
wolf ( 4152 dage siden )
wolf avatar Igen tyr Rosenstand til ad hominem-angreb med udtalelser om, hvad jeg ved eller ikke ved.

Der er flere aspekter omkring søgemaskineoptimering, herunder "Black hat"-teknikker, hvor man snyder søgemaskinerne med omdirigering, fake blogs eller andre metoder, som søgemaskine-ejerne normalt ikke bryder sig om.

Nu ved jeg da i det mindste, hvor man finder Rosenstand.
        0 
jan ( 4152 dage siden )
jan avatar Nu syntes jeg at det er meget bedre beskrevet på Computerworld. Men jeg kan da nemt forstå den pågældende SEO-expert påtog sig opgaven, alt andet ville have været dumt.

Hvis der var nogen som kunne spå - altså om fremtiden - ville alle skandaler kunne undgås.
        0 
wolf ( 4152 dage siden )
wolf avatar Ja, de kan sikkert skelne.

En personlig, nedladende kommentar er det, man kalder et ad hominem-angreb. Det er ikke et spørgsmål om, hvorvidt den angrebne person føler sig angrebet, men selve formen af "debatten", der henvises til. Det kan folk sikkert finde frem til via Google.

Og de kan sikkert også finde Google frem og finde de mange fora, du mod betaling har spammet med positiv omtale af IT Factory.
        0 
Guiden ( 4152 dage siden )
Guiden avatar Undskyld, men hvornår har Wikipedia været garant for noget som helst.. andet en spam.

Prøv du at grave lidt rundt og se så om du mener, at det der findes på Wikipedia ikke er skrevet af mennesker, som har stor fordel af de links, der sættes eller de positive ting, der der beskrives.

Rosenstand laver markedsføring og har gør det tilsyneladende godt.

Jeg vil med garanti påstå, at du ikke kan finde et eneste SEO-firma, som ikke vil have taget den (efter min mening ret nemme opgave) som Thomas fik med IT Factory for snart længe siden.

Det er sjovt som hyklerne kommer ud af sprækkerne når man finder ud af, at der var ugler i mosen.

Jeg tror også Rosenstand er ansvarlig for finanskrisen, Rosenkrands-Teli's skift til SocialDemokratiet og at mælen i mit køleskab er surt..
Vis / Gem             -1 
rosenstand ( 4429 dage siden )
Vis / Gem             -1 
rosenstand ( 4152 dage siden )
Vis / Gem             -1 
rosenstand ( 4152 dage siden )
Vis / Gem             -1 
rosenstand ( 4152 dage siden )
Vis / Gem             -2 
fuursted ( 4152 dage siden )

Om aNyhed  •  Stem Knapper  •  Knap Generator  •  Avanceret søgning  •  RSS Feeds  •  FAQ  •  ^ Til Toppen
Drives af Koala Designs | Danske Hjemmesider | Blog Indeks