Nu kan grafikere producere websites inhouse uden at programmere. ADzite fungerer på samme måde som Photoshop når der implementeres webdesign. cms      hjemmeside      website      webdesign     


Hvem har stemt

Relaterede Links

Kommentarer

        2 
NielsGamborg ( 4200 dage siden )
NielsGamborg avatar "Og hvis dit levebrød går ud på at komme med inkompetente udtalelser så burde du nok joine ADzite klubben og lære lidt"

uhada. Ser ud til at jeg ramte et ømt punkt der. ;)
        1 
NielsGamborg ( 4200 dage siden )
NielsGamborg avatar Professionelt er måske så meget sagt.

Hvis man kigger på kildekoden til Azite's hjemmeside er layoutet opbygget vha tabeller. Det er efterhånden mange år siden den teknologi blev forældet, og kildekoden ligner mest noget der er genereret af Frontpage.

Endvidere validerer koden ikke engang HTML transsitional 4.01 men har ikke mindre 48 fejl i forhold til W3 standarden, der stammer fra sidst i 90'erne.

Jeg føler mig ikke truet på mit levebrød. ;)
        1 
tedhanson ( 4200 dage siden )
tedhanson avatar Nu er jeg ikke programmør, men det kræves vel heller ikke for at forstå værdien af at følge standarder -- og undgå fx frames.

Så kære AZITE-talsmand vil du ikke være venlig at forklare, hvori du mener Niels Gambogs inkompetence består i relation til de nævnte kritikpunkter, som altså er:

1) Frames-arkitektur (som det har været god latin at fraråde i mange, mange år af mange forskellige grunde)

2) At koden ikke validerer - HTML transsitional 4.01 & W3

///
        0 
brianbrandt ( 4200 dage siden )
brianbrandt avatar Bare fordi man er de største, laver man jo nødvendigvis ikke det bedste system. Det viser bare, at man har været bedre til at markedsføre og sælge sig selv...

men jeg er ikke ekspert i kodning, men ovenstående er ofte sandt :-)
        0 
AZITE ( 4200 dage siden )
AZITE avatar Da jeg heller ikke selv er programmør og har den store viden omkring programmering andet end foståelsen for det. Har jeg for at give alle det bedst mulige svar bedt vores Product Manager i Azite om at komme med et konkret svar som alle måtte gavne af.

Her er det :-)

Jeg sidder med Support og Product Development hos Azite ApS. Mit arbejde består i at vejlede, opsætte hjemmesider og opbygge funktionalitet hertil.

Jeg må desværre konstatere, at NielsGamborg blander flere ting sammen i sit indlæg. Jeg er ked af, at Azite ApS og ADzite CMS godt kan forvirre indimellem.

Azite ApS er et designbureau, hvis fokusområder er design og online kommunikation. Vi forhandler hertil standard software, som vi benytter til at opbygge CMS-hjemmesider ol. med. Et af vores standardsoftware produkter er fra Dynamicweb Software A/S - en af skandinaviens største CMS-udbydere. Hjemmesiden www.azite.dk er opbygget i Dynamicweb CMS og -ikke- ADzite CMS, som pressemeddelsen omhandler. ( Hvis man vælger "Vis kildekoden" på www.azite.dk, finder man linjen '' ). Vi benytter både div- og tabelbaseret kildekode til opbygning af løsninger i f.eks. Dynamicweb - det er alt efter kundens ønsker. Vi benytter oftes divbaseret kildekode til vore kunder - og den er den altid håndskrevet og ikke lavet via et wysiwyg program.

Adzite CMS er standard software, som er udviklet af Azite ApS. ADzite CMS, som pressemeddelelsen omhandler, findes på www.adzite.dk. Hvorfor er det udviklet? - læs mere i pressemeddelsen på http://www.presswire.dk/professionelle-websites-uden-kodning-8-27649.asp. (Hvis man ligeledes vælger "Vis kildekoden" på www.adzite.dk, finder man linjen '' ). Systemet genererer selv en div-baseret kildekode via vores DMS, som er et online redigeringsystem, der ligger i løsningen. Dvs. der fremkommer kun tabeller i en ADzite CMS, hvis redaktøren selv indsætter den.

Med henhold til spørgsmålende til tedhansen, kan jeg kun give tedhansen ret i, at frames (iframes, setfames) er forældet.

Jeg kan desværre ikke forstå NielsGamborg´s konstatering om, af at vi benytter frames, når det ikke bliver brugt nogen steder i begge kildekoder.

Vi benytter på inden måde frames i vore kundeløsninger - hverken i vores standard software - eller i ADzite CMS. Det ville være det mest uprofessionelle valg fra vores side, da vi er meget fokuseret på at levere kundeløsninger, som er klar til søgemaskineoptimering.

Man opbyggede W3 i midt 90'erne, fordi man ville lave en fælles standard, således at alle browsere på markedet ville vise indholdet ens. Men desværre er browser producenterne i dag endnu ikke helt enige om, hvad standarderne er. Derfor begyndte man allerede få år tilbage at debatere omkring W3. Jeg er derfor lidt bange for, at det er blevet lidt til en religion om brugen af W3. Vi er opmærksomme på W3 og da vi løbende udvikler på ADzite CMS kan kildekoden iht. W3 godt blive optimeret i den kommende fremtid. Vi vil altid fokusere mere på, at vise ens indhold på tværs af browsere, end en 100% W3 kildekode.

- - - - - - - - - - - - -

Venlig Hilsen,

Casper Hermann Rasmussen

PROCUCT DEVELOPMENT

Azite Aps

Priorparken 351, 2 sal.

2605 Brøndby
        0 
NielsGamborg ( 4200 dage siden )
NielsGamborg avatar "Jeg kan desværre ikke forstå NielsGamborg´s konstatering om, af at vi benytter frames, når det ikke bliver brugt nogen steder i begge kildekoder."

Jeg har skrevet 2 meget korte kommentarer. Intet sted nævner jeg ordet "frames" endsige antyder i benytter dem.

Først oplever jeg at blive kaldt inkompetent uden begrundelse, derefter kommer et alenlangt svar fra en der ikke engang har gidet læse mine ellers korte kommentarer.

I må meget undskylde, men jeg gider ikke spilde mere tid på at diskutere det med jeg, da jeg på baggrund af ovenstående finder jeres "argumentation" direkte useriøs.

Jeg står 100% ved, hvad jeg har skrev i min første kommentar. Læs den eller lad være. I don't care.
        0 
AZITE ( 4200 dage siden )
AZITE avatar Kære Niels Gamborg,

Det har på ingen måde været hensigten at genere dig. Talt frit fra leveren først følte jeg mig lidt stødt personligt og kaldte det inkompetent - Det beklager jeg MEGET. Du har sikkert en god forreting med mange tilfrede kunder. Men Hvis du har fulgt med i kommentarerne er der andre der har nævnt frames og vi har følt at det var vores pligt at redegøre for vores professionelle arbejde. Det er hermed gjort forhåbentlig uden at nogen er kommet til skade

Med velig hilsen

John S. Andersen

Azite ApS

www.adsite.dk

www.azite.dk
Vis / Gem             -2 
AZITE ( 4200 dage siden )
Vis / Gem             -2 
AZITE ( 4200 dage siden )

Om aNyhed  •  Stem Knapper  •  Knap Generator  •  Avanceret søgning  •  RSS Feeds  •  FAQ  •  ^ Til Toppen
Drives af Koala Designs | Danske Hjemmesider | Blog Indeks