AidOnline udnytter danske internetmedier til at vise sine egne reklamer under påstand om at donere 80% til velgørenhed. Dermed er AidOnline med til at ødelægge internettet. aidonline      medier      internet      annoncer     


Hvem har stemt

Relaterede Links

Kommentarer

        0 
tedhanson ( 4158 dage siden )
tedhanson avatar Enig. AidOnline er en rigtig skidt idé -- videre læsning om, hvad jeg synes om projektet her:

http://kasperbergholt.blogspot.com/2009/06/hvis-aidonline-er-et-mediestunt-sa.html
        0 
mhm ( 4158 dage siden )
mhm avatar Hvis man har et afslappet forhold til ejendomsretten, er det da en sympatisk tanke ;)

Der, hvor kæden knækker for mig, er når de kun giver 80% til nødhjælp. Jeg må være ærlig og sige, at jeg ville have været knapt så kritisk, såfremt 100% gik til nødhjælp.
        0 
ClausHeinrich ( 4158 dage siden )
ClausHeinrich avatar 100% er nu stadig et problem - for i den normale danskers øre lyder dette da som et fantastisk initiativ, men det er fordi de ikke kender hele historien. Dem der kender historien og stadig er positiv overfor AO syntes jeg er naive.

Det vil gøre at nettjenester må lave radikale ændringer hvis det blev vidt udbredt (hjælpeorganisationerne vil sende ud til alle deres medlemmer via e-mail). Nettjenester vil lukke, måske blive brugerbetalte uden reklamer og vil i begge tilfælde både lukke for AidOnline snylter og vi vil i fremtiden stå i en situation hvor AidOnline er blevet drøn rige, organisationerne har fået nogle penge, men efterladt sig et dybt spor af død og ødelæggelse på nettet - og deres snylterprogram har ikke flere steder at suge reklamepladser da de har smadret en indtjeningskilde (bannere) hvilket vil lukke AidOnline programmet igen.

Det er kortsigtet og dumt - jeg elsker nettet som det er i dag, og bryder mig absolut ikke om det scenarie jeg ser udspille sig hvis dette får lov at forsætte. Det er som at pisse i bukserne for at få varmen.

Jeg håber flere vil begynde at lukke for indhold til deres site for brugerne af AidOnline - Det er en god måde at vise sin foragt. Hvis AidOnline brugerne blive begrænset i hvad de kan se af hjemmesider, kan de mærke hvordan fremtiden vil se ud for os alle hvis dette forsætter - et amputeret net.

Kender i til sider der lukker for AidOnline brugerne så send dem til http://da.clausheinrich.com/stop-aidonline/ hvor jeg forsøger at samle modstanderne.

Om aNyhed  •  Stem Knapper  •  Knap Generator  •  Avanceret søgning  •  RSS Feeds  •  FAQ  •  ^ Til Toppen
Drives af Koala Designs | Danske Hjemmesider | Blog Indeks