Jeg vil gerne have lov til at introducere mit nye site www.flash-design.dk
Jeg har prøvet at skabe en hjemmeside som ikke ligner alle de andre. En hjemmeside med masser af kulør og farver. flash design      flash      flash hjemmeside      webdesign      flash designer      webdesigner     


Hvem har stemt

Relaterede Links

Kommentarer

        2 
rosenstand ( 4234 dage siden )
rosenstand avatar Arrgh! Musik uden at blive spurgt først! No go!
        1 
rosenstand ( 4234 dage siden )
rosenstand avatar Det kan godt være, du synes, det er en kedelig kommentar. Nu skal du heller ikke tage den for alvorligt - for hvad pokker.. Jeg har ingen viden om brugernes reaktioner og adfærd på nettet, og jeg står sikkert også meget alene med min holdning til musik på hjemmesider. Nå ja - der er selvfølgelig lige de mennesker, der sidder i åbne kontorer, dem der lytter til musik i høretelefoner under arbejdet og dem, der kunne finde på at tale i telefon, mens de surfer. Men du har ret - det er nok kun ganske få mennesker.

Og den svenske undersøgelse fra forrige år, hvor hjemmesider med tvungen lyd blev kåret som det ultimativt værste, nettets brugere vidste - endnu værre end pop-up og pop-under reklamer? Glem den - det er jo bare svenskere ;-)

Når det så er sagt: En rigtig FED hjemmeside designmæssigt.
        1 
JanTM ( 4234 dage siden )
JanTM avatar Jeg må erklære mig enig med Rosenstand. Tvungen musik på websites er absolut no go.

Jeg opdagede så ikke at det "kun" varede i 30 sekunder, for efter mindre end 5 havde jeg lukket vinduet igen.

Jeg kan forstå hvis der er integreret noget video eller lignende, som jeg selv skal aktivere på websitet. Så er det i orden. Men ellers... så bliver der lukket for websitet med det samme :-)
        0 
suspet ( 4320 dage siden )
suspet avatar Det er Rosenstands skyld at jeg kiggede paa sitet :-)

Jeg har et par spoergsmaal:

Hvorfor skal man scrolle hvis man vil se andet end jeres header ... eller naesten andet? Ville det ikke vaere federe at vende papiret i landscape, saa man ikke skal scrolle? (ja jeg har en aversion mod at scrolle)

og

Hvem er I, der staar intet om hvem der staar bag Flash-design?

Tilsidst maa jeg give Rosenstand ret (selvom jeg ved at du ikke aendrer noget :-) ), musikken er unoedvendig, og skulle den endelig vaere der, skulel den forkortes og burde i hvert fald matche hvad der sker paa skaermen.

Bortset fra det kan jeg godt lide din stil :-)
        0 
webdesigndk ( 4319 dage siden )
webdesigndk avatar @johansen -- jeg er ikke med ?
        0 
Johansen ( 4234 dage siden )
Johansen avatar @webdesign.dk -- har du tænkt i call to actionifm. med din side?
        0 
webdesigndk ( 4234 dage siden )
webdesigndk avatar Hjemmesiden prøver at skabe en stemning og hvis musik stykket ikke kørte i starten så ville siden have en flad og kedelig fornemmelse. Desuden varer musikken kun 30 sekunder og bliver ikke gentaget. Hvem er det i grunden der er kommet på den fuldstændige mærkelig ide at alle hjemmesider skal være lydløse det hedder da ikke multimedia uden grund. Jeg tror folk der prædiker den slags ideer, stadig væk drømmer sig tilbage til kedelige html hjemmesider og keyword stuffing. Måske de er begyndt at miste håret, blive ældre :p ej, ok jeg er lidt strid men synes bare den slags kommentarer er så kedelige og ligegyldige
        0 
webdesigndk ( 4234 dage siden )
webdesigndk avatar Ja ok det kan du nok have ret i, at der er en del mennesker der synes at det er rimelig irriterende men i dette tilfælde er det super vigitigt at lyden er på for at skabe den stemning jeg er efter. Jeg prøver at ramme en lidt anden målgruppe end den almindelige web-bruger. Jeg går med en håb om en dag at lave hjemmesider/ads/spil etc for store firmaer som Carlsberg, coca cola og der tror jeg det er vigtigt at du giver et super godt førstehåndsindtryk istedet for bare at falde ind i mængden af alle de andre webdesign firmaer.

Men super mange tak for feedbacken. Jeg vidste godt den med lyden og har fået den et par gange før men jeg bukker mig ikke :)
        0 
webdesigndk ( 4234 dage siden )
webdesigndk avatar Det er der ikke noget at gøre ved. Har haft utrolig positiv reaktion på sitet men det kan da være at når siden bliver mere tilgængelig at jeg laver en test på en måneds tid for at se om jeg så eventuelt ville få flere henvendelser.
        0 
webdesigndk ( 4234 dage siden )
webdesigndk avatar har i aldrig hørt om burger modellen ??? Først ros, så ris og tilsidst ros :p

Nej papiret skal ikke vendes i landscape, så ender det da bare med at være en sidelæns scroller.

Først og fremmest er det mig bag flash-design.dk og så har jeg en del freelancer som jeg bruger til diverse opgaver.

Musikken skulle meget gerne matche indholdet i banneren, det var ihvertfald meningen....med mindre at du sidder på en 486'er :p
        0 
FrankHM ( 4234 dage siden )
FrankHM avatar Jeg vil blot linke til en tidligere Anyhed om musik på hjemmesider. Der er mig, der leverede indholdet i det blogindlæg, og det står jeg stadig ved.

Rosenstand skriver det kort og præcist i title på indlægget: "Musik på hjemmesider - Dine gæster skrider".

http://www.anyhed.dk/story/2486
        0 
webdesigndk ( 4234 dage siden )
webdesigndk avatar jeps jeg tror den er sivet ind.......desuden ligger min bounce-rate ikke på 90% men snarere 40% hvilket selvfølgelig hellere ikke er optimalt men som jeg sagde tidligere vil jeg prøve at køre siden uden lyd om nogle måneder når den er blivet bedre etableret
        0 
webdesigndk ( 4234 dage siden )
webdesigndk avatar Rosentand, jeg var lige inde og lægge en kommentar på dit indlæg http://www.thomas-rosenstand.dk/musik-paa-hjemmesider men den ville ikke godtage den så det ser ud til at jeg er røget i et spamfilter....
        0 
rosenstand ( 4234 dage siden )
rosenstand avatar Nej - men alle kommentarer skal godkendes hos mig, da der af og til er nogen, der skriver ting, jeg kan få en bøde for at publicere ;-) Nu er du jo ikke til gammeldags hjemmesider, men det står faktisk meget tydeligt ved kommentarfeltet ;-)

Endelig er det ikke mig men Frank Madsen, der som gæsteblogger har skrevet indlægget, så det kan jeg ikke tage credit for.
        0 
l4u ( 4234 dage siden )
l4u avatar Også enig med Rosenstand. :(

Havde der været en mulighed for at slå det fra/skippe, så fred være med det.

Men hey, held og lykke med det. Det ser ud til at være et spændende projekt.
        0 
webdesigndk ( 4234 dage siden )
webdesigndk avatar jeg går udfra at du kører på wordpress og der vil man da normalt se sin kommentar men den står som afventer konfirmering ? Følte du dig truffet da jeg skrev om gamle hjemmesider, det var da ikke meningen. Du har da en fin og lækker hjemmeside :)
        0 
webdesigndk ( 4234 dage siden )
webdesigndk avatar nå jeg ser nu at min kommentar er kommet på. Takker for det :) selektiv nofollow/dofollow hehe
        0 
rosenstand ( 4234 dage siden )
rosenstand avatar Første kommentar på min blog er altid og uden undtagelse nofollow. Fra nr. 2 er den uden - medmindre det er en kommentator, hvis egen blog er med fast nofollow. Karma gives til dem, der giver ;-)

Og nej - jeg føler mig sjældent truffet. Alt mit gamle skrammel (og det er ER ikke moderne) konverterer som ind i H...... Og så kan jeg godt leve med, det er old school noget af det.

Og hvad blev der egentlig af den så fundamentalt nødvendige musik? ;-)

Om aNyhed  •  Stem Knapper  •  Knap Generator  •  Avanceret søgning  •  RSS Feeds  •  FAQ  •  ^ Til Toppen
Drives af Koala Designs | Danske Hjemmesider | Blog Indeks