Det er ikke sjovt at blive hængt ud på den måde - og slet ikke via en portal, der reelt kan manipuleres ganske enkelt. Hvad synes du om den slags "brugerstyrede" ratingsystemer? Og tjekker du nogensinde en butik ud på steder som Trustpilot eller andre, inden du handler? webshops      e-handel      trustpilot     


Hvem har stemt

Relaterede Links

Kommentarer

        1 
ClausHeinrich ( 4710 dage siden )
ClausHeinrich avatar Ideen er god, men det holder bare ikke i "real life" af forskellige grunde.

1. Som du selv nævner er steder som Trustpilot alt for nemt at manipulere på egen hånd, og ene mand kan man få en virksomhed til at fremstå enten rigtig positivt eller negativt. Jeg har set adskillige tydelige eksempler på misbrug af systemet.

2. De negative nyheder (som du også selv var inde på i aftenshowet i går aftes) ligger der mere vilje hos den enkelte bruger at komme ud med. Altså hvis du føler dig snydt, har du lyst til at gøre opmærksom på dette til alt og alle. Mens ved positive handler har vi det med at blot smile uden at bruge samme kræfter på at gøre opmærksom på en given virksomhed gjorde noget godt. (Det negative er altid mere spændende, desværre).

Jeg bruger aldrig selv sådanne systemer, da de nuværende har for mange fejl, er mangelfulde eller på anden måde misvisende.

Google er mere min rettesnor omkring andres erfaringer med et firma. For mig er det mere retvisende, sålænge man selv har sin kritiske sans med sig, og kan se bort fra enkelte sure opstød fra enkeltpersoner, eller manipuleret skønhistorier.
        1 
Guiden ( 4703 dage siden )
Guiden avatar Enig med Wzarlon, jeg bruger det ikke af den ene årsag at man kan spamme sig til toppen - ved godt at der tages nogle forholdsregler, men dem der vil spamme, kan spamme.

Desuden er det jo en super selvforstærkende service - hvis en virksomhed opfordrer sine kunder til at rate deres køb, vil de nok gøre det i højre grad end hvis man ikke blev tippet af butikken. Prøv at se det 10 bedste shops.. jeg har aldrig handlet i en eneste af dem og har aldrig hørt om 90% af dem.. (siger måske mere om mig..) men for at kunne "tage pulsen" på nethandlen og finde de bedste shops, må man vel kigge på dem allesammen og ikke kun dem, der synes Trustpilot er fed? (jeg er ikke en af dem).
        0 
jacoblc ( 4702 dage siden )
jacoblc avatar Jeg kan i hvert fald skrive under på at de har ret mht. Humac! :)

Om aNyhed  •  Stem Knapper  •  Knap Generator  •  Avanceret søgning  •  RSS Feeds  •  FAQ  •  ^ Til Toppen
Drives af Koala Designs | Danske Hjemmesider | Blog Indeks