Folketinget site gik i sort da søgemaskinernes robotter gav sig til at svælge i den mange informationer. Det er et velkendt problem, som sagtens kan løses. Crawl-delay, sitemaps og Google Webmastercentral og man er kommet langt inden man launcher et site. Respekt til Folketinget for at melde ud, at man ikke lige havde taget den med i overvejelserne :) folketinget      crawler      googlebot     


Hvem har stemt

Relaterede Links

Kommentarer

        0 
ClausHeinrich ( 3931 dage siden )
ClausHeinrich avatar Sitet virker flot og indbydende.

Men pudsigt at en it-udviklingschef kan komme med de udtalelser. Vil anse flere af de elementer hun nævner som begynder viden inden for net-arkitektur. Mangler måske nogen med reel praktisk viden i at udgive så stor en opdatering inde i IT afdelingen, da teori alene ikke kan gøre det.

Har læst at de har taget hånd om de gamle sider med 301 redirects, men finder stadig tons af 404 fejl via Google på de gamle adresser, så helt optimalt er det ikke endnu. (alene her: "site:ft.dk/default.asp" er der 12.000 404 fejl. Alle 32.000 pdf dokumenter "site:ft.dk .pdf" giver fejlside osv osv.)

Havde de haft en SEO/Webanalyse ekspert på i denne proces med udviklingen af et stort nyt website, ville de kunne have undgået en masse af disse problemer de nu oplever, og vil slæbes med i fremtiden.
        0 
rosenstand ( 3931 dage siden )
rosenstand avatar Det værste er da næsten, at både deres udviklingsdomæne og et mere er fuldt indekseret. Mon det er naboens søn, der er "webbureau" på det projekt? Det håber jeg næsten...

http://www.direkte.ft.dk/ og http://betawww.ft.dk/
        0 
ClausHeinrich ( 3931 dage siden )
ClausHeinrich avatar Ja overrasker mig faktisk slet ikke. Brugte man 10 minutter på at kigge deres site lidt igennem, ville man nok kunne fylde en god liste med ting der er galt - ting der absolut burde have været lavet og dobbeltchecket inden man udgiver det.

Det er nogle dyre fejl, der relativt nemt kunne have været stoppet med de rigtige øjne på projektet.
        0 
tommy ( 3930 dage siden )
tommy avatar Er der ikke lige en, som kan rette "Foketings-site" til " Folketings-site" i overskriften?

Fejlen er også stadig på Computerworld, men både af hensyn til Google søgninger og mennesker håber jeg den hurtigt bliver rettet.
        0 
Guiden ( 3930 dage siden )
Guiden avatar Den er rettet Tommy. Tak! :)

Om aNyhed  •  Stem Knapper  •  Knap Generator  •  Avanceret søgning  •  RSS Feeds  •  FAQ  •  ^ Til Toppen
Drives af Koala Designs | Danske Hjemmesider | Blog Indeks