Mange iværksættere begår en stor fejl: de satser for lidt på online markedsføring - både de iværksættere der har en offline virksomhed, samt dem der har en online virksomhed. Online virksomhederne er især slemme til at spilde deres penge på lokalaviser - læs hele indlæget af Emil Blücher iværksætter      iværksætteri      online markedsføring     


Hvem har stemt

Relaterede Links

Kommentarer

        1 
owix ( 3805 dage siden )
owix avatar Emil, det her er konstruktiv kritik: lad være med at poste alle dine nyheder på aNyhed 2 gange hver dag.

Det er desværre ikke super god stil, og det har desuden ingen link effekt for dig endnu.

Jeg nyder at læse din nye blog, men spar lidt med at poste dem på aNyhed :-)
        1 
ClausHeinrich ( 3804 dage siden )
ClausHeinrich avatar Ja det er gode råd Owix. aNyhed er for kun de ABSOLUT bedste nyheder man producerer.. Vi alle laver en masse indhold dagligt og hvis vi alle tilmeldte alt vi lavede, ville det blot være det rene spam herinde.

Flyfreak: Du skal ikke tænke i "x antal dage imellem" du indsender, men kun indsende når du regner med at have lavet noget der er så godt at folk vil stemme det til tops. Vi danner hurtigt vaner (incl. mig.) og når jeg ser daglige lidt ligegyldige nyheder fra samme personer, bliver de ikke engang skimmet og slet ikke stemt på. Så den dag sådan en person endelig laver et skide godt indlæg der fortjener at ramme forsiden, misses det af alle pga. vanen.

ALTID kvalitet over kvantitet. :)
        0 
Flyfreak ( 3804 dage siden )
Flyfreak avatar Tak for din kritik - det er også lidt en hårdfin balance, så det kan være at jeg kun skal tilføje et indlæg hvert anden dag. Så må jeg vælge det bedste af de 4 indlæg som er kommet i mellemtiden...
        0 
Flyfreak ( 3800 dage siden )
Flyfreak avatar Nu har jeg kigget min historik gennem - og jeg kan kun finde en enkelt dag med dobbelt-postning. Jeg håber ikke mine blogposts bliver opfattet som spam, da jeg som sagt kun har postet når jeg har ment at jeg have en god nyhed.

Jeg kan godt forstå hvad i mener, og flere af mine nyheder sikkert vil blive ignoreret - det må være en af ulemperne ved at blogge hvert 12 time.

/ Emil
        0 
ClausHeinrich ( 3800 dage siden )
ClausHeinrich avatar Vedr. historikken: Jeg kan nævne at der er blevet fjernet en række indlæg (med for mange negative stemmer kontra positive), og dem kan du ikke se på din liste mere da det er ude af systemet og logs nu :) Jeg har løbende set i loggen at det ofte var de dage du smed 2 kort efter hinanden, er den ene bleved nedstemt kraftigt og derved udgået af nyhedsstrømmen.

Mht. kun at indsende de absolut bedste nyheder, er jeg nok et meget godt eksempel på. Jeg producerer dagligt mange blogindlæg rundt omkring, men der går uger i mellem jeg indsender noget til aNyhed.dk

Men dette skal absolut ikke være en jagt efter nogen, men et forsøg på at finde et passende leje for alle - jeg har bla. nu opdateret tilmeldings siden med noget kraftig rød skrift, der gerne skulle fange de flestes opmærksomhed. :-)

flyfreak: Tag det endelig ikke som kritik, men blot gode råd :) Dine nyheder er absolut velkommen

Om aNyhed  •  Stem Knapper  •  Knap Generator  •  Avanceret søgning  •  RSS Feeds  •  FAQ  •  ^ Til Toppen
Drives af Koala Designs | Danske Hjemmesider | Blog Indeks