Inspiration til herresmykker
Siden tidernes morgen har herresmykker fungeret som elegante statussymboler. Mange tror fejlagtigt, at smykker til herrer partout skal handle om guldringe og armbånd, men sådan er det ikke. I denne artikel kan du få inspiration til fede herresmykker, der fremhæver din gode stil.
Herresmykker er et langt bredere begreb end mange mennesker tror. Tankerne henledes måske til aldrende mænd med store guldure, kongekæder og andre vulgære statussymboler i den vulgære ende. Men herresmykker kan også være langt mere elegante, raffinerede og nuancerede, og faktisk tilføje et ekstra pift til din gode stil.
Læg fordommene på hylden og gå på opdagelse i herresmykkernes vidunderlige univers. Du vil med garanti blive overrasket over, hvilken værdi et kvalitetsherresmykke kan tilføre din stil.
Herresmykker bliver mere populære
Siden tidernes morgen har mænd brugt herresmykker som statussymboler. Den generelle regel har altid været, at mens kvinder måtte gå overbords, så skulle manden holde sig til få mere udtryksfulde smykker.
Af samme årsag ser man oftest i dag, at den moderne mand holder sig til en eller to forskellige smykker på samme tid, mens kvinder udfolder sig på en helt anden måde. Det skyldes til dels, at mange mænd stadig har berøringsangst overfor herresmykker, og opfatter smykker som en samlet størrelse.
Tendensen i dag går mod, at flere og flere mænd interesserer sig for herresmykker. Klassiske manchetknapper er blevet in, men også ganske nedtonede og udtryksfulde armbånd og lignende herresmykker, er på vej tilbage på danske mænds håndled. En tendens som er hjulpet stærkt på vej af herresmykkernes renæssance i modeuniverset, hvor eksempelvis filmstjerner og modeller, er med til at sætte herresmykker på dagsordenen igen.
Brug herresmykker rigtigt
Som med alle andre former for smykker, handler herresmykker om balance. For at få det bedst mulige udbytte og det optimale stiludtryk, så skal herresmykkerne sammensættes så de passer til resten af din stil.
Et godt stiludtryk kan man eksempelvis opnå ved at matche et smykke med en anden beklædningsdel. Det kan eksempelvis være et blåt ur eller årmbånd, som står flot til blå sko eller en blå kasket.
Herresmykker er accessories og kan i princippet sammenlignes med de sidste og afgørende penselstrøg på et nyt maleri. Vælger du en forkert farve eller pensel bliver det hurtigt for meget, mens den rigtige pensel og farve kan hæve maleriet til et helt nyt niveau. Det handler kort sagt om at stoppe mens legen er god og kun vælge herresmykker, som accentuerer og fuldender din stil.
herresmykker      smykker      herre smykker      smykker til mænd     Om aNyhed  •  Stem Knapper  •  Knap Generator  •  Avanceret søgning  •  RSS Feeds  •  FAQ  •  ^ Til Toppen
Drives af Koala Designs | Danske Hjemmesider | Blog Indeks