Læste en lørdag aften et indlæg skrevet af en kollega. Det inspirerede mig til at skrive mit eget syn på sagen, med lidt tilføjelser. Hvad gør du for at gøre dig bedre og mener du at du gør nok.. seo uddannelse      seo     


Hvem har stemt

Relaterede Links

Kommentarer

        1 
ironman ( 3990 dage siden )
ironman avatar Udmærket artikel men du har fået begrebet White Hat SEO helt i galsen. Du skriver at du udelukkende arbejder med White Hat SEO og det betyder jo så at du retter dig efter retningslinjerne fra Google ikke?

Hvorfor har du så placeret skjulte links fra nogle af dine kunders sider til seo-web.dk?

Det er blandt andet siderne wts.dk og cav.dk der har skjulte links til seo-web.dk

Det er Black Hat og det er ulovligt i forhold til dine kunder medmindre de har accepteret at du har skjult indhold på deres hjemmesider der kan få dem smidt ud af Google. Har du en aftale med dem om det?

Jeg syntes at det er noget griseri at du fremstiller dig selv som White Hat når du benytter den slags metoder!
        1 
vadskaer ( 3987 dage siden )
vadskaer avatar LOL Ironman... Ja, inden man går i gang med den slags reklame skal man nok lige feje grundigt for egen dør først.

Narvedsen, hvis du tænkte dig om kunne du også godt regne ud, at når du skriver til det her "publikum", så kan de godt selv researche sig frem til hvordan du arbejder - og så vil det komme frem i lyset.

Jeg er enig med Ironman. Det er reelt nok at lave noget grey hat, men så skal man sgu' ikke gå og fortælle kunderne det modsatte.
        1 
tedhanson ( 3987 dage siden )
tedhanson avatar @Ironman -- godt spottet med den listige lille png-fil på wts.dk...
        1 
Kwigger ( 3987 dage siden )
Kwigger avatar Tsk tsk - det er sgu ikke go' stil.
        1 
webtouchdk ( 3987 dage siden )
webtouchdk avatar Det er da det sjoveste jeg længe har set :) Fy Fy skamme...
        1 
wonderbaum ( 3987 dage siden )
wonderbaum avatar Super humor. Dog ikke sjovt at blive fanget med bukserne nede på den måde.
        1 
ironman ( 3987 dage siden )
ironman avatar OK Narvedsen. Så er du jo endnu værre end jeg troede. Du planter skjulte links på dine kunders domæner til seo-web.dk og nu har du ikke længere adgang til at rette i siderne. Din bekymring går så på at du måske starte skal starte et nyt domæne til dig selv men ikke et ord om at du har lagt en kæmpelort på mange af dine kunders hjemmesider i form af skjulte links. Det er jo dem der blivver straffet for det og ikke dig. Jeg tror det er godt du er trådt ud af skabet ;-)
        1 
Riisager ( 3985 dage siden )
Riisager avatar hmm .... min kode kom ikke med ..

Anyway - Dennis op på hesten igen, Jeg er fuldstændig enig med dig i at dem som ikke laver blackhat ved ikke en skid om SEO. De aner ganske simpelt ikke hvor den reelle grænse går :D
        0 
onkel ( 3987 dage siden )
onkel avatar Standard er godt, dobbelstandard er dobbelt så godt (:
        0 
tedhanson ( 3987 dage siden )
tedhanson avatar @Narvedsen -- de to sites, du har lagt skjulte links på, er det sites, du har arbejdet med i iProspect-regi?
        0 
Narvedsen ( 3987 dage siden )
Narvedsen avatar Nej det er det ikke.. Det er fra før den tid. Begge links er nu iøvrigt væk. Er ved at gennemgå hele listen af sites der linker, så dem jeg tror der kan være tvivl om, de vil blive fjernet.
        0 
ironman ( 3987 dage siden )
ironman avatar Som jeg har skrevet til dig på din blog også: Det er jo ekstremt at du er så skideligeglad med de sites, du har plantet dine skjulte links på. Du kalder dig for SEO ekspert: Ved du ikke at det er sitet med det skjulte link, der straffes af Google?

Hvad er det for en syg moral du lægger for dagen her? Det handler fandme da ikke om dit komplet ligegyldige seo-web.dk her. det handler om dine stakkels kunder som f.eks. wts.dk, cav.dk, dk-energi.dk, birgitte-hansen.dk og hvor du ellers har lavet dine julenumre.
        0 
Narvedsen ( 3987 dage siden )
Narvedsen avatar Har ikke det mindste imod en dialog “Holger”, men tonen bryder jeg mig ikke om. Derfor redigerer jeg i denne kommentar du har skrevet. Som jeg har sagt og siger igen, så er de links ældre af dato, og faktisk er der ikke en eneste af dem der idag er “kunder” dem der refererer gør det fordi de ikke har fået det fjernet eller fordi de ikke har noget imod det ligger der.

Det er fint du hygger dig med det her, men jeg tager det da op, og som før nævnt, så tjek ind igen på de sites du lige har nævnt. Så vil du se de fleste er væk. Nu har jeg gravet lidt med hjælp fra en tidligere partner, men logger ikke ind på et website uden accept fra personen af domænet og ikke alle er til at træffe kl 21 om aftenen. Men de kommer væk.
        0 
ironman ( 3987 dage siden )
ironman avatar Det er godt at du får dem fjernet inden nogen af kunderne rissikerer at lægge sag an mod dig "Dennis".
        0 
ironman ( 3987 dage siden )
ironman avatar Du skrivver på din blog at der kun er tale om billedlinks men på birgitte-hansen.dk er det nu ikke et billede du har sneget ind:

søgemaskineekspert

Det er ikke et billede vel "Dennis"?
        0 
Narvedsen ( 3987 dage siden )
Narvedsen avatar Nej det er det ikke. Det er et ganske almindelig tekstlink, som jeg ikke havde spottet, da siden er inaktiv, med mindre du havde startet den her debat. Hvilket iøvrigt er fint, så længe talen er sober.

Som sagt så er jeg igang med at gennemgå en ret lang liste af lnks som hver især skal kontrolleres.

For skal der meldes rent bord, så skal det gøres ordentligt.
        0 
Riisager ( 3986 dage siden )
Riisager avatar Der røg den blog :)
        0 
Narvedsen ( 3985 dage siden )
Narvedsen avatar Er aldrig faldet af hesten... Har det fint nok med, at en der ikke tør stå frem ved navn graver nogle ting frem som er fra fordomstid, og bruger dem imod mig.

Har svært ved at tage det alvorligt, og det er ingen hemmelighed at jeg har bevæget mig i både grå og sorte zoner førhen. Mener jo især, at når man ikke tør stå frem med navn, er det fordi man selv ikke har rent mel i posen. Det er også fint nok, nu er der taget action på det.

Selvfølgelig skal man prøve blackhat af og greyhat for den sags skyld, for ellers ved man som du siger, ikke hvor grænserne går. Er blogkommentarer på blogs med dofollow whitehat eller greyhat, er oprettelsen af wordpress blogs med flere hundrede ligegyldige artikler whitehat eller greyhat. ?

Det er idag ikke, væsentligt for mig at ranke på noget som helst, da jeg har et superfedt job hos et firma der virkelig står inde for det de laver, og deres medarbejdere. Det vigtigste for mig er, som det altid har været, at skabe resultater, for kunderne.
Vis / Gem             -1 
Narvedsen ( 3987 dage siden )

Om aNyhed  •  Stem Knapper  •  Knap Generator  •  Avanceret søgning  •  RSS Feeds  •  FAQ  •  ^ Til Toppen
Drives af Koala Designs | Danske Hjemmesider | Blog Indeks