Yux.dk er en tjeneste der forkorter eller skjuler URL's så de med fordel kan bruges til SMS, Twitter, Facebook, eller affiliate marketing.

Da Yux.dk er et 3 tegns domæne, betyder det at forkortede URLs kan være helt ned til 8 tegn! Hvilket er bedre end flere af de største internationale tjenester.

Prøv Yux.dk i dag og forkort dine lange URLs så de nemt kan bruges til Twitter, Facebook og SMS forkort url shortner twitter webadresse facebook del links s     


Hvem har stemt

Kommentarer

        1 
henrikandersen ( 3497 dage siden )
henrikandersen avatar Måske skrev jeg min kommentar lidt for hurtigt. Min pointe var sådan set bare at jeg hellere ville kunne måle effekten på url forkorteren end jeg ønsker et par tegn mindre.

Men jo kortere url jo bedre - naturligvis. Men jeg vil nok altid benytte den url forkorter, der også har noget statistik indbygget. :-)
        0 
henrikandersen ( 3498 dage siden )
henrikandersen avatar Et par tegn fra eller til er måske ikke så interessant. Hvilke muligheder for måling tilbyder denne service?
        0 
yux ( 3498 dage siden )
yux avatar Det kan bestemt diskuteres, men jeg er ikke enig. Selv et kæmpe firma som youtube.com har købt youtu.be for at gøre deres URLs kortere. Så et par tegn betyder alt i denne branche.

Eksempel: http://youtu.be/KrIiYSdEe4E
        0 
yux ( 3498 dage siden )
yux avatar Der er ikke mulighed for måling, da denne service henvender sig mest at alt til unge som højst sandsynligt kun skal bruge et link for en kort stund, og ikke til at skabe trafik.
        0 
hitech ( 3497 dage siden )
hitech avatar Hvis i også tilllader at man kan skrive URLs uden http:// mv ville det være fint :)
        0 
yux ( 3497 dage siden )
yux avatar Det gør vi skam allerede hitech
        0 
yux ( 3497 dage siden )
yux avatar Det er modtaget og taget til til eftertanke :)

Om aNyhed  •  Stem Knapper  •  Knap Generator  •  Avanceret søgning  •  RSS Feeds  •  FAQ  •  ^ Til Toppen
Drives af Koala Designs | Danske Hjemmesider | Blog Indeks